Sürprizbozan Baldur's Gate 3 Dame Aylin karakterine olan isyanım!

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Physchopath

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2019
Mesajlar
1.497
Çözümler
20
Yer
The Lands Between
4 kere bitirdim bir de zor modda bitireyim diye oturdum 1 haftadır oynuyorum geldim işte Ketheric Thorm ile olan son savaşa. Daha öncesinde hiç gözüme batmamıştı kolayca yenmiştim zor mod olunca biraz yoruyor. Yahu bir karakter ben şöyle güçlüyüm böyle yıkarım böyle parçalarım deyip hiçbir işe yaramamayı nasıl becerebiliyor kim tasarladı bu karakteri? İlk önce gidip 100 yıllık esaretten kendisini kurtarıyoruz (Tanrı olan annesi bile uğraşıp da kurtarayım dememiş belli yani sebebi.) Daha sonrasında tekrar tutsak oluyor tekrar kurtarıyoruz bu sefer de zihinyüzen kölesi olup hiç işe yaramamasını geçtim bari zararı olmasa düşmana vurunca 4 vuruyor bize gelince 20-30 vuruyor kritik atınca bile 8 vuruyor vurmasına bile şükür çekmek lazım 10 vuruşunun 9'u ıska çürümeden dolayı onun canını da doldurmak sıkıntı boss ayrı bir problem sürekli koza çıkarıyor kozalardan nekromit çıkıyor gidip katherice 40 40 can veriyorlar garip bir döngünün içine girdim bossa vurdukca can yeniliyor kozalarla uğraşsam aylin ölüyor. Bak şimdi aklıma geldi act 3 de bir daha tutsak oluyordu bu kadın vallahi çılgın çıkacağım şimdi. Adamakıllı hikayesi de yok hiçbir halta yaramayıp sinematiklerde ana karaktermiş gibi rol kesiyor en güçlüymüş gibi takılıyor 3 vuruyor 3! En sonunda koyacağım rün barutunu uçurucam hepsini havaya.
 
Daha da sinir bozucu yanını söyleyeyim eğer Aylin'e saldırırsanız savaşta yanında Valkyrie spawnlıyor ama müttefiğimiz olduğunda nedense bunu yapmıyor. Cidden inanılmaz işe yaramaz.
 

Geri
Yukarı