Battlefield 4 Razer Messenger Bag İncelemesi

Merhaba arkadaşlar.

Bugün, Amazon'dan almış olduğum Battlefield 4 Razer Messenger Bag'i inceleyeceğim. Çantayı 23 Temmuz'da sipariş geçtim, 1 Ağustos'ta elimde oldu. Kargo ücreti 11$ idi. Chat ile konuşup, kargo ücretini sildirdim. Türkiye'ye i-Parcel ile geldi. PTS, dağıtıcı acente olarak Sürat Kargo'yu seçti.

Ürün, Türkiye'de satılmıyor. Bu yüzden olsa gerek, çanta ile ilgili Türkiye'de neredeyse hiçbir kaynak yok. Bir önceki sürümü olan BF3 versiyonu satılıyor. Sanalmarketim üzerinden 80 liraya alınabilir.


Tasarım
Razer'ın zaten BF4 için özel bir serisi var. Çanta da, o serinin bir üyesi. Aslında, 15" laptoplar için tasarlanmış bir çanta fakat ben okulda kullanmayı düşünüyorum. Defter ve ders kitapları içine sığıyor çantanın.

Kapağı mıknatıslı yapıda, kapatması zor. Sağ ve soldaki çıt seslerini duyduğunuz zaman kapanmış oluyor çanta. Kolay kolay açılmıyor, içiniz rahat olsun.

Çantanın içinde, resimlerden de göreceğiniz üzere 2 ana bölüm var. Laptop için kullanacaklar orta bölüme laptopu, ön tarafa şarjı mouse'u ve mouse pad'i koyabilir. İç tarafta kalan fermuarlı kısım zevk meselesi, bu bölüm diğerlerine göre küçük kalıyor.

Fiyat
Fiyatı normalde 80$. İndirime girmese de zaten alacaktım, indirime girmesi biraz daha erken almama yardımcı oldu :) İndirim ile birlikte 40$'a, 109 liraya, alabildim. 40$'ı hakeder mi derseniz; evet, hakeder. 110 lira verilir mi? Orası tartışılır. Asıl alma sebebim; tasarımını beğenmem ve BF4 temalı olması.

Sonuç
Bir çantaya ayıracak 100 lira bütçeniz varsa ve BF4 oyununu seviyorsanız, tam size göre bir ürün :)


Kargo paketi:

kargo-paket.jpg


Önden görünüm:

önden görünüm.jpg


Yandan görünüm:

yandan-gorunum.jpg


İç kısım:

ic-kisim-1.jpg


ic-kisim-2.jpg


Detaylı olarak çantanın dikişleri:

dikis.jpg


Hediye olarak verilen, Razer Snake Dog Tag. Bunu, Origin'den "Redeem Prduct Code"a tıklayarak etkinleştirebilirsiniz:

IMG_20150801_144523.jpg
razer-snake-dog-tag.jpg


Ve diğer fotoğraflar:

IMG_20150801_144000.jpg
miknatis.jpg


Fermuar.jpg


detay 4.jpg


Razer logo.jpg


IMG_20150801_144205.jpg
 
Çanta güzel de ben bu tür çantaları takamıyorum. Sırt çantası lazım bana gezici çantası buldum ama çok ince bir kumaşı var bana biraz kalın ve büyük lazım. Amazon'da kovalayıp duruyorum uygun fiyata bulduğum an yapıştıracam. Türkiye'de Adidas, Nike mağazalarında satılan berbat çanta fiyatına kaliteli çanta alabilirsiniz Amazon'dan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çanta güzelde ben bu tür çantaları takamıyorum. Sırt çantası lazım bana gezici çantası buldum ama çok ince bir kumaşı var bana biraz kalın ve büyük lazım. Amazon'da kovalayıp duruyorum uygun fiyata bulduğum an yapıştıracam. Türkiye'de Adidas, Nike mağazalarında satılan berbat çanta fiyatına kaliteli çanta alabilirsiniz Amazon'dan.
Adidas'ta 100 liraya güzel sırt çantaları var bir ara denk gelmiştim. Çok hoşuma gitmişti, çok canlı ve renkliydiler.
 
Merhaba.

Ben de bundan alacağım fakat bana yardımcı olur musunuz?
Ebay'dan satın almıştım, kargoyu bir yere atıp gitmişler.Bunda da aynısı oluyor mu ?
Adres yazarken pınarbaşı yerine pinarbasi mi yazacağız? Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu ayaklandıracağım ama çantayı nereden aldınız? Okulda kullanmak için güzel mi, kitaplar sığıyor mu, taşırken kolu acıtıyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı