Bedelli askerlik gördüğüm rüya ne anlama geliyor?

kurtcobain1

Centipat
Katılım
4 Aralık 2022
Mesajlar
530
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Az önce bir rüya gördüm, detayı detayına hatırlıyorum neredeyse. Uzun zaman sonra bu kadar saçma bir rüya görmüştüm. Anlatmak istedim o yüzden.

Ben askerdeydim ve bedelli askerlik yapıyordum. 45 dolara (nedense). Sonra askerden dönerken bizim köy evine gelmiştim ama sanki bizim köy, lise olmuştu. Okulda ki hocalarımın yüzlerini rüyada görmüştüm yani benzerini, tam aynısı değildi. 3,4 tane arkadaşım vardı ve sanki okuldan kaçmış gibi saklanıyorlardı köy evinde. Ben de onların yanına gittim. Ben hocalara bir mazeretim olduğumu ve okula gelememe mi anlatmak istiyordum. Mazeretim ise ben askerdim üstüme uniforma vardı ve üniformaları değiştirmem gerekiyordu. Fakat hocalar hiç beni görmedi yani arkadaşlarımı kaçarken gördüler ve kızdılar bense hocaların kızmasıyla birlikte eve kaçmıştım. Sonra orada köy evinde kalmak istiyordum ve odaya geçtim. (oda da tam bizim köy evindeki odayla aynı). Orada uyuyakaldım.

Uyandığımda gece olmuştu ve elime silah (kar98 gibi olan tüfek) alıp dışarı çıkmıştım. Böyle bayağı yürüdüm sonra böyle bir kapıya denk geldim arabaların girmesi için büyük bir kapıydı. Orada geçerken 1 tane adam geldi maskeliydi ben de korktum sonra maskesini çıkardı, yüzünü hatırlamıyorum. Sonra korkum geçti fakat silahı mı almaya çalıştı. Sonra arkasından bir adam daha geldi silahı ona verdim ve yolu yürümeye devam ettim. Yol şöyleydi, kapıdan geçtiğinde önüne 2 tane yol çıkıyordu biri sağa gidiyor biri sola ortasında ev vardı. Ben sağ tarafa gittim orada beni köpek kovalamaya başladı ben de kaçtım kapıya doğru. Kapının üstüne çıktım ve o maskeli adam hala buradaydı. Silahı verdiğim adam eve çıkmıştı ve maskeli adamı vurmaya çalışıyordu. Ben de silahlı adamın dikkatini çekmeye çalışıyordum köpeği vursun diye. Sonra maskeli adam köpeğin sesini duydu ve kapıya gitti. O sırada bir tane daha köpek geldi. Maskeli adam çok hızlı hareket etti ve direkt yere cenin pozisyonunda yattı. Köpeklerde yanına yattı. Bunlar çok hızlı gerçekleşti. Köpekler uyuyunca ben de silahı alıp sağ yoldan gitmeye devam ettim. Yolda giderken (buraları tam hatırlamıyorum) bir adamı vurmuştum. Sonra polis geldi, polisi de vurdum. Fakat vurmamaya çalışıyordum. Çünkü ben askerdim ve askerliği bitirmek istiyordum. Nedense askerde kalacağım diye korkuyordum ve kimseye anlatamıyordum.

Sonra polisi vurduğumda yakalandım. Beni yeniden köy evine götürdüler orada 3 tane normal polis 1 tane general vardı beni sorguya çekmişlerdi yine o köy evinde ve o odada. Cinayetten yargılanıyordum ve ben de, "45 dolara bedelli askerliğe gittim, hiç bilmiyorsunuz" gibi bir şey demiştim. Generalde "biraz seni dinleyelim" demişti. Sonra rüya burada bitti ve uyandım.

Detayları hatırladığım için uzun uzun yazdım. Uzun zaman sonra bu kadar saçma ve silahlı, ölümlü bir rüya gördüm. Sizce bu ne anlama geliyor? Rüya tabirlerine baktığımda asker olmak; sorumluluk sahibi, disiplinli olmayı söylüyordu. Gerçek hayatta sorumluluk hakkında sıkıntılar çekiyordum zaten geçenlerde böyle bir konu da açmıştım.
 
Rüyaların bir anlamı yoktur.
Bende bir rüyamda şunları yaşadım:
2. Dünya savaşında Sovyet cephesinde savaşan bir askerdim. Bliztkreig taktiği mi ne uyguluyorduk. Sonra tanklarla falan mekanları patlattık abooov. Bir de bir askere: Sen ne diyorsun *mk dediğimi hatırlıyorum.

Rüyaların bir anlamı yoktur.
 
Rüyaların bir anlamı yoktur.
Bende bir rüyamda şunları yaşadım:
2. dünya savaşında Sovyet cephesinde savaşan bir askerdim. Bliztkreig taktiği mi ne uyguluyorduk. Sonra tanklarla falan mekanları patlattık abooov. Bir de bir askere: Sen ne diyorsun *mk dediğimi hatırlıyorum.

Rüyaların bir anlamı yoktur.

Harbiden bir anlamı yok. Bilinç altı değişik :D. Schutzstaffel subayı mıydınız rüyada?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı