Berbat ötesi kulaklık JBL 510BT

Beni yanlış anlamayın ama bu kulaklık tiplerini (headset) dışarıda kullananları hiç anlamıyorum. Hem estetik olarak hoş durmuyor hem de gereksiz büyük bir objeyi çantanızda boynunuzda taşıyorsunuz. Çok kaliteli bir modelde kullanmıyorsanız ne anlamı var ki?

Çok kaliteli kulak içi kulaklıklar var. Küçük ergonomik uzun süreli şarj derdi olmayan ve kaliteli onları kullansanız daha iyi olmaz mı?

Kişisel fikrimdir yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum.
Kulakiçi her kulaklık kulakta estetik durmuyor asıl. Misal en basitinden Galaxy Buds serisi. Buds 2'yi ele alalım. Ben 1 yıldır kullanıyorum. Kulağımda yumurta taşıyormuşum gibi bir görüntü var. Dışarıdan hiç estetik durmuyor. Kulak üstü en azından böyle değil.
 
Arkadaşlarımın hemen hemen hepsi bir şey almadan önce bana danışırlar. (Çok araştırdığım için olabilir)
Ama ilginç olan şey arkadaşlarıma bu kulaklığın berbat olduğunu bir türlü anlatamıyorum. Sokaktan rastgele bu kulaklığı takan birini çevirin, 10/10 kişi "efsane kulaklık" der. Aslında hiç biri gerçek bir kulaklık görmediğinden öyle der. Bu kulaklığı alıp daha sonrasında beğenmek sizi ya cahil ya popüler kültürün kölesi ya da rahatsızlık duymaktan (ve de vermekten) zevk alan biri yapar.
 
Ben bu kulaklığı yaklaşık 2 yıl önce almıştım geçenlerde bozuldu ve açılmadı garanti kapsamında olduğu için 3 gün gibi kısa bir sürede 520 modelini gönderdiler bu kulaklık bassı falan daha iyi bir de uygulaması var ama dış görünüş olarak aynı bu kulaklıklar genel olarak iyi değil çünkü fiyatı ucuz alt segment bir kulaklık eğer ses kalitesi isitiyorsan güzel bir kablolu kulaklık alabilirsin kaliteli bir Bluetooth kulaklık istiyorsan bütçeni yükseltmen lazım bu boyuttaki bütün kulaklıklar kulak acıtır hava boşluklu kulağı kaplayan kulaklıklardan almalısın.
 
Çoğu kişi araştırmaktan/düşünmekten üşenir ve sırf moda olduğu için çevresinde en çok görüldüğü şeyi alır ve kendini kandırarak bunun en iyi olduğuna ikna eder. Bir çok sorun da bu şeyden kaynaklı ortaya çıkıyor zaten. Burda da aynı konu oldu.
Benim kardeşim de ben uyarmasam neredeyse aynı şeyi yapıyordu.
 
Bunları alan JBL diye alıyor bunun yerine çok daha iyi Philips veya Sony kulaklıklar varken bunu almak saçmalık. Bu sefer kulaklıklarda Samsung popüler kültür cihazı olmuş :D
 
Ürünü uzun süredir kullanıyorum, kafası küçük olanlar için çok güzel bir ürün bana kalırsa. Boyutu bana pek uymadı o halde 6 aydır memnunum çoğu iyi denilen kulaklıktan daha iyi bence.
 

Geri
Yukarı