Bilgisayar açıldığında kayıt defteri hatası: bat=exe

Eray Eker

Kilopat
Katılım
30 Nisan 2014
Mesajlar
1.465
Makaleler
10
Çözümler
1
Yer
Tekirdağ/Kırklareli/Edirne
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mekatronik mühendisi
Resimde görülen hatayı alıyorum. Kayıt defteri düzenleyen bir program işi çözer mi ?

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle söyleyeyim 2 haftadır evde değildim bilgisayarı kimin kullandığı belli değil bir çok gereksiz program yüklenmiş ve işlemci devamlı %100 kullanım görünüyordu. Gereksiz programları silip Kaspersky ile tarattım bir şey bulamadı. Malwarebytes Anti-Malware programı ile tarattım bir çok dosya buldu o dosyaları hallettim. İşlemcinin artık normal olarak çalıştığını gözlemledim. CCleaner programıyla kayıt defteri hatalarını düzelttim ama bilgisayarı yeniden başlatınca aynı sorunla karşılaşıyorum.
 
Bende aynı alıyorum, küçük kardeşim evdeki diğer pc'ye bulaştırmış. Bilgisayar açılır açılmaz kapanıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar .bat exe hatası benim başıma da geldi, aslında çözümü çok basit.
Başlat, çalıştır : Görev zamanlayıcısına gidin, oradan görev zamanlayıcısı kitaplıgını tıklayın. Ortada acılan görevleri tek tek sagı tıklayaraktan çalıştırın, bat exe hatası veren dosya calışacaktır. Sagı tıklayaraktan silin, yanlız bütün dosyaları denediginizden emin olun. Hpsini yaptıktan sonra düzelecektir pc'niz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı