Bilgisayar montajı switch bağlantıları

Furkan GÖKSOY

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2014
Mesajlar
95
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar;

Ben şuana kadar 2 tane pc montajı yaptım iki montajdada switch bağlantılarında hüsran yaşıyorum.

Bütün anakartlarda switch bağlantıları standartmıdır?

Bağlantıları yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Nasıl bir matematiksek veya mantıksal hareket edilmelidir?

Teşekkür Ederim Şimdiden.
 
Yeni anakartların içinden kolay montaj için aparatlar çıkıyor onların üzerine switchleri çok rahat yerleştirebilirsiniz. Bunun dışında anakartın destek kitapçığından yararlanabilirsiniz. Technopat sistem toplamalarında da detaylıca bağlantı şekilleri gösteriliyor bunu rehber alabilirsiniz kendinize.
 
Teşekkür ediyorum.İnş bidaki montajlarımda biraz daha kılavuz okuma heveslisi olurum sanırım bu şekilde çözebilirim.Biraz okuma özürlü bir millet olduğumuz kesin.Teşekkürler :)
 
Anakart üzerindeki pinlerin bulunduğu bölümde yazar hangi switch nereye bağlanacağı @brslds arkadaşında dediği gibi anakart kullanma kılavuzunda yazar aldığınız anakart yeni ise içinden arkadaşın dediği gibi kolay aparat bağlayıcı çıkar. Technopat bir sürü sistem toplama rehberi videosu var sağ olsun Recep Baltaş detaylı bir şekilde en ince ayrıntısına kadar anlatıyor rehber videolarını inceleyerek rahat bir şekilde bağlantıları yaparsınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı