Bilgisayar Oyunlarıyla Ne Zaman Tanıştınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1988 yılında ateri salonları vardı, orada tanıştım oyunlarla. Hatırladığım en ünlü oyun o zaman Wizard of Wor'du.

Wizard_of_wor_gameplay.png
 
İlk oyunum Jack and Jazzrabbit 2 oldu. Türkiye'deki 1000 kişiden 1 kişisi biliyordur. Evdeki PS1'de 101 Dalmaçyalı oyunu vardı ulan ya duygulandım :D Bir tane oyun vardı babam oynarmış kapağından korkardım dolabın en arkasına saklardım. Jack Jazzrabbit 2'nin kapağından da korkardım. Sonra kız bir arkadaşımda GTA Vice City ile tanıştım ve GTA'ya hayran kaldım. (Babası oynuyormuş kız değil.) PS2 falan aldım Resident Evil ile tanıştım.

Jazz Jackrabbit bilinen bir oyundur. Epic Megagames'in ilk oyunlarından biridir. Daha sonra Unreal gibi daha ciddi yapımlara giriştiler. Unreal motoru birçok oyunda kullanıldı. Şimdi ise Unreal Engine 4'ü çıkardılar.
 
3-4 yaşında İnternet'den oynamaya başladım. 5 yaşımda NFS Underground 2 ve CS 1.6 ile devam ettim. Euro Truck Similator fenen derken 1 yıldır Transformice oynuyorum.
 
5-6 yaşlarında eve PS1 alınmasıyla başladı. Genelde annem ve ablam oynasa da ben de birşeyler deniyordum. İlk oyunlarım galiba Tekken 3, Spyro Ripto's Rage ve Crash oyunlarıdır. O günlerden beri Spyro hayranıyım :) (Bilmeyenler için avatarımdaki Spyro'dur)
 
FIFA 99 ve Jazz Jackrabbit 2. Ayrıca DXBall 2 diye bir oyun yüklü gelmişti ilk bilgisayarıma. Onda bayağı zaman geçirmiştim.
 
Mario ve Contra ile başladım. Gerisi geldi zaten :)
 
4 yaşımda Grand Theft Auto Vice City oynadım. Oynadığım ilk PC oyunu oldu. Ondan sonra eve bilgisayar alındı onda da Purble Place oynadım :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı