Bilgisayara Subwoofer Bağlama

alitanerco

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2015
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ıskartaya çıkan bir bass bulunmakta. Ben de bunu değerlendirip bilgisayarıma bağlamak istiyorum. Acaba nasıl yapabilirim ?

8373273.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Direk bağlayamazsın ciddi güç gereksinimi duyar. Ev veya oto amfisi alabilirsin. Alacağın amfiyi subwoofer' ın kaçlık olduğuna bakarak alabilirsin.
En baştan söyleyeyim maaliyetli ve istediğini alamazsın.
Karar verirsen malzemeleri yazarım bağlantıyı yaparsın.
 
Elinde bir adet subwooferı beslemesi için anfi ve anfiyi beslemesi için de güç kaynağı olması lazım. Kullanacağın bass'ın ihtiyacı olan güce göre harcayacağın para değişecektir.
 
Pasif bir subwooferi beslemek için amfiye ihtiyacın vardır.

Yamaha P2500s power amfi 4ohm de 310watt güç veriyor. En iyi şekilde güç verecektir beslemek için. Genelde böyle oto subwooferları 4ohm olur yada çift bobin ise 8ohm yada 2ohm kullanmak mümkündür.

İkinci seçenek, ev tipi pasif subwoofer çıkışlı amfi kullanabilirsin ama bu tip subwoofer için yeterli güç veremeyebilir.

Üçüncü seçenek oto amfi bağlaman mümkün.

Benim sana olacak tavsiyem, evde bu tip subwoofer kullanacaksan bir tane power amfin ve stereo amfin olacak. Power amfi subwooferi besler stereo amfi ilede sağ-sol hoparlörünü beslersin. İkisini bağlamak mümkün...

Tercihin hangisi olursa detaylı marka ve fiyatta yardımcı olurum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı