Bilinmeyen Anti-Virüs silinmeli mi?

Leo41

Femtopat
Katılım
24 Nisan 2024
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarda McAcfee + RAV Endpoint yazılımları olduğunu biliyordum ama son zamanlarda bilgisayarda nasıl olduğu hakkında bilmediğim şekilde Avast Software diye bir şey çıktı bedava anti virüs programı olduğunu iddia edip ana ekranda reklam veya bir şey yapmaya kalkıyor bunu silmeli miyim? Nedir bu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

AdwCleaner ile tarama yapınız, bu program PC'nizdeki reklamları(varsa) temizliyor.
 
işi indirirken Sistemin içinde programi buldum silsem olurmu
Avast ünlü bir ücretsiz Anti-Virüstür. Bazen bir şey indirirken sadece ileriye tıkladığımız için bazı programlarla birlikte inebiliyor. Virüs değildir merak etmeyin. Silmek isterseniz normal şekilde silebilirsiniz.
 
Hocam büyük ihtimalle bilgisayarınıza bir program kurarken Next Next derken fark etmeden sponsor yazılımını da kurdunuz. Program Kaldır'da görünüyorsa kaldırın. Yukarıdaki arkadaşları bahsettiği gibi bir de bir tarama yapın. Ama Avast reklamı genelde virüs olmuyor. Sadece rahatsız edici bir reklam gibi düşüneiblirsiniz.
 
RAV gerçekten bir antivirüs. Hatta Türk diye biliyorum (emin değilim) ama gerçekten leş gibi kendi sanal makinemde denemiştim. Zaten sitelerini de bulamamıştım uygulama indirirken sponsor olarak geliyor. Antivirüs ama kendisi adware gibi davranıyor

Silin gitsin hepsini.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı