Blizzard Oyunlarına İnternet Yolu İle Nasıl Ulaşır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TpszTelevizyon

Kilopat
Katılım
23 Ekim 2013
Mesajlar
1.055
Makaleler
24
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisliği
Strateji tabanlı Warcraft III Frozen Thrones(Frozen ek paket oluyor), Diablo III, Starcraft II gibi oyunlar.

Bu oyunları Steam, Origin ve Playstore adreslerinde bulamadım. Gerçi bulamayacağımı sezmiştim ama içimde kalmasın. :)

Oyun konusunda eskisi gibi korsan kullanmak istemiyorum. Bu kararı vereli çok oldu ama verdiğimden bu yana oyun yüklemiyorum her ne kadar 2 ay daha yüklemeyecek olsam da...

Mesela Warcraft III, her yerde korsanı var kolay bulunuyor. Ama dediğim gibi artık orijinal olarak yükleyeceğim zaman bu oyunlara el atacağım. Zaten Blizzard takipçisi ve her çıkardığı oyunu destekleyen birisi olarak korsan oynarsam yakışmaz... Kutu olarak da almak istemiyorum. Alacağım zaman internette parasını verip indirebileceğimiz yer var mı?

Bu adresi biliyorum ama daha önce alışveriş yapmadım. Tecrübesi olan yükleyen var mı?

@Recep Baltaş Diablo III'ü belki dijital almışsanız bilirsiniz diye etiketliyorum. :)


Verdiğim link üyelik gerektiriyor. Üyelik olmayıp, uğraşmak istemeyip görmek isteyenler için

Wpm30Re.jpg
 
Son düzenleme:
Merhabalar bu site dediğiniz yer orijinal Blizzard'ın kendi sitesidir, üye olup aldiğiniz oyunlar sizin battle.net hesabınızda gözükmektedir.
Siz bilgisayarınızdan oyunu silseniz bile hesabında her zaman kalır ve dilediğiniz zaman tekrar yükleyip oynayabilirsiniz.
Blizzard oyunlarını alabileceğiniz en güvenli yol budur :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bu site dediğiniz yer orijinal Blizzard'ın kendi sitesidir, üye olup aldığınız oyunlar sizin battle.net hesabınızda gözükmektedir. Siz bilgisayarınızdan oyunu silseniz bile hesabınızda her zaman kalır ve dilediğiniz zaman tekrar yükleyip oynayabilirsiniz. Blizzard oyunlarını alabileceğiniz en güvenli yol budur :)

''Hmm...'' Bu yükleme işini 2 bilgisayara yapabiliyor muyuz bir sınır var mı? Büyük ihtimal vardır diye düşünüyorum.

Oyunu aldığımızda Account bölümüne gidiyor sanıyorum.Sitede tek link olarak indirme linki beliriyorsa kullanışlı o zaman bir zorluğu yok.

----------------

Şu an için ingilizce bilmiyorum, pek anladığım söylenemez. Bazılarında 2 link var. Farkları ne? Şey sanırım bu ikinci satın alma seçeneği Wings of Liberty ile birlikte alınıyor. WoL den sonra bu HotS çıkmıştı. Hem daha hesaplıya denk geliyor. Aynı Diablo III'de olduğu gibi... Umarım doğru anlamışımdır.

NOnG9zp.jpg
 
Son düzenleme:
Battle.net diye bir uygulaması var, Steam gibi. Onun sayesinde sınısrsız indir kur.

Eki Görüntüle 295

Aklımda soru işareti kalan noktaya değindiniz.Şimdi indirdim, fakat eski oyunlara yer verilmemiş sanırsam. Boyutları düşük olduğu için sorun olmaz büyük ihtimal site üzerinden indiriliyor diye düşünüyorum. Artık alınca göreceğim. :)

Aklımda ki soru işaretlerinin yerleri, cevaplarla doldu. Konuda satın alıp indirme kaynakları bulundu. Konu çözüme ulaşmıştır.

Tek aklımda kalan soru işareti sınırsız indirip kurma imkanı. Şimdi diyelim 2 bilgisayarınız var ikisine de kurabiliyor muyuz? Yoksa bir bilgisayara kurmak için diğerinden silinmesi mi gerekiyor?
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı