Boş kasa hasarlı geldi

ayy4sh

Kilopat
Katılım
13 Aralık 2016
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba,
Netten PC kasasi satan bir yerden boş kasa aldım kargoya bakınca sorun yok gibiydi ama montaj için söktüğümde hasarlı olduğunu gördüm. Montajını da yaptım aslında ama içindeki fanların LED'leri sorunluydu. Bunu satıcıya bildirdim bana servis numarası anlaşma kargo kodu verdi. Sıfır sistem topladım ve kasayi servise gönderip beklemek istemediğimi iade etmek istediğini söyledim. Bana iade alamayacağını servise göndermem gerektiğini söyledi. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Fikir verebilir misiniz?
İyi günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden aldın?

Şu an satıcı da haklı, sen de haklısın.
Adam belki kasayı sorunsuz sattı, kargoda başına olumsuz durumlar geldi. Bilemez ki.
Sen de haklısın, aldığın malı kullanmak istiyordun ancak can sıkıcı durumlar yaşadın.

Şu an yapabileceğin en mantıklı hareket servise göndermek. Eğer servis sorunun üretimden olduğunu belgelerse ya tamir edip gönderirler ya da yeni verirler.
 
Yorum için çok teşekkür ederim firmadan faturamı istedim vermediğini faturasız sattığını söyledi bende 189 ile irtibat kurarak ihbarda bulundum. 189 dan gelecek olarak fatura neteligi taşıyan belge gelirse thh ye başvuracağım. Yeni ürün alıyorsun ama servise göndermek zorundasın. En az 2 hafta beklemek gerekir. Dediğin gibi çok can sıkıcı 🙄
 
Yorum için çok teşekkür ederim firmadan faturamı istedim vermediğini faturasız sattığını söyledi bende 189 ile irtibat kurarak ihbarda bulundum. 189'dan gelecek olarak fatura neteligi taşıyan belge gelirse THH'ye başvuracağım. Yeni ürün alıyorsun ama servise göndermek zorundasın. En az 2 hafta beklemek gerekir. Dediğin gibi çok can sıkıcı 🙄

Faturasız sattığını söylediyse bir çakallık yaptığı belli dikkat edin
 
Bakacazzz 😁

Arkadaşlar şahıs parayı kendi adına EFT/havale yaptiriyorsa ve fatura vermiyorsa vergi kaçırdığı için savcılığa gitmek gerekiyormuş adliyeden dilekçe vereceğim.

Bugün de kültürlendik😂😂. Umarım istediğin sonucu alırsın.
 

Geri
Yukarı