Boss kesemeyince oyunu silmek sizce doğru mu?

BreaKSooN05

Kilopat
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
4.774
Çözümler
19
Bir dönem Sekiro'ya başladım. Lady butterfly kestikten sonra oyunu silmiştim.

Daha kolay olduğu söylendiği için Lies of P'ye başladım. Bugün bir boss'u kesmek için 20-25 defa öldüm ve hala kesemedim. Sinirden kuduruyorum ama sıkıldım da. Oyuna devam etme hevesim kalmıyor böyle olunca.

Hem oyunu sevip hem de oynayamamak sinirimi bozuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dönem Sekiro'ya başladım. Lady butterfly kestikten sonra oyunu silmiştim.

Daha kolay olduğu söylendiği için Lies of P'ye başladım. Bugün bir boss'u kesmek için 20-25 defa öldüm ve hala kesemedim. Sinirden kuduruyorum ama sıkıldım da. Oyuna devam etme hevesim kalmıyor böyle olunca.

Hem oyunu sevip hem de oynayamamak sinirimi bozuyor.
Bu gerçek hayattaki benliğinizin bir yansıması. Gerçekte de çabuk vazgeçen, sinirlenen bir kişiliğiniz var demek ki. 20-25 defa öldüm, sıkıldım demek ayrı bir şey, sinirden kudurmak ayrı bir şey. Bunu kontrol etmelisiniz lakin gerçek hayatınızda da problemler çıkarır. Mesela ben 10-12 senedir online oyunlar oynayan birisiyim ve geçen yaz her oyunu açabilecek ve ultrada 60+ fps oynatacak bir bilgisayar toplayıp, herkesin oynadığı RDR 2, GoW gibi oyunlara heves etmiştim. Fakat oyunların atmosferine, görselliğine bayılmama rağmen ikisinde de 4-5 saati geçemiyorum. Ben hikayeli oynayabilen biri değildim hiç ama kendimi sınayıp zorlamak istedim ama maalesef olmuyor. Size de tavsiye bu şekilde yol ilerlemek. Bu tarz oyunları yapamıyorsanız, vazgeçin. Yüzlerce kaliteli oyun var onlara yönelin.
 
Souls oyunlarının olayı odur zaten bir boss'u 20 defa 30 defa kesemezsin kesemezsin sonra kesince o hevesle devam edersin. Her oyun türü size uymuyor olabilir bu size zevk vermek yerine sinirlendiriyorsa, en sondaki dopamin sizin sinirinizi bastırmaya yetmiyorsa silebilirsiniz.
 
Gayet normal. Ben de benzer karakter yapısına sahibim. Olmuyorsa olmuyor diyip, anında siler atarım. Oyunlar keyifli vakit geçirmek için var sonuçta. Oyun oynarken keyif kaçıp, bir de ekstradan üzerine sinir stres ekleniyorsa anlamı kalmıyor oynamanın.

Size daha uygun oyunları seçmeye gayret ederseniz iyi olur. Her oyunu her oyuncu rahatlıkla oynayabilecek diye bir kural yok günün sonunda :)
 
Bu gerçek hayattaki benliğinizin bir yansıması. Gerçekte de çabuk vazgeçen, sinirlenen bir kişiliğiniz var demek ki. 20-25 defa öldüm, sıkıldım demek ayrı bir şey, sinirden kudurmak ayrı bir şey. Bunu kontrol etmelisiniz lakin gerçek hayatınızda da problemler çıkarır. Mesela ben 10-12 senedir Online oyunlar oynayan birisiyim ve geçen yaz her oyunu açabilecek ve ultrada 60+ FPS oynatacak bir bilgisayar toplayıp, herkesin oynadığı RDR 2, GoW gibi oyunlara heves etmiştim. Fakat oyunların atmosferine, görselliğine bayılmama rağmen ikisinde de 4-5 saati geçemiyorum. Ben hikayeli oynayabilen biri değildim hiç ama kendimi sınayıp zorlamak istedim ama maalesef olmuyor. Size de tavsiye bu şekilde yol ilerlemek. Bu tarz oyunları yapamıyorsanız, vazgeçin. Yüzlerce kaliteli oyun var onlara yönelin.

Değişir hocam bu dediğiniz mesela Elden Ring oynuyorum şu anda bugün mohg bossuyla karşılaştım ve 15 defa ölmüşümdür ama öyle çok sinirlenmedim ezberledim hareketlerini kestim ama ondan öncesinde bir tane mağarada küçücük yerde iki tane çok güçlü boss koymuşlar ismini unuttum o ikisine de 10 defa öldüm delircektim neredeyse. Rezalet boss tasarımı beni deli ediyor vallahi sizi bilemem ama kaliteliyse 30 defa da ölsem sorun etmem ama dandik bosslara katlanamıyorum.
 
Güncelleme oyunu sildim.

Yok olmuyor başaramıyorum. Başkasına bakıyorum deli gibi perry yapıyor. Benim karakter perry yapamıyor. Adam perry yaparken 20 vuruşta belki yarı cana düşüyor. Ben 10 vuruşta ölüyorum. Belki sorun bendedir bilemiyorum belki verdiğim skill pointler kötüdür ama milletin çok kolay kestiği şeyde zorlanınca hevesim kaçıyor. Perry sistemi de ayrıca bu kadar kötü oyun görmedim. Sekiro çok daha iyiydi. Perry yapmayınca da ağır saldırı yapma imkanı elde edemiyorum.
 

Geri
Yukarı