Brony nedir?

Autistic Boy

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2014
Mesajlar
3.131
Makaleler
24
Çözümler
1
Yer
Didim
NPUg4Nw.jpg

Merhaba, arkadaşlar bugün sizlere brony nedir onu anlatacağım.
Bronyler küçük kızlar için yapılmış olan "My little pony friendship is magic" televizyon dizisi olup yetişkin erkeklerin ve kızlarında artık izlediği bir çizgifilm aynı zamanda 9gag gibi tür sitelerdede eğlence alanına caps,vine gibi bir çok komik hale getirilmiş halidir.
Bronyler kısa ve açık net olarak "My little pony friendship is magic" izleyen erkeklere denir.
Pegasister ise "My little pony friendship is magic" izleyen kızlara denir.
Eskiden 1980'li yıllarda eski "My little pony" çizgifilmi vardı eski serilerdendi şimdi ise 2012 yılı içinde çıkan "My little pony friendship is magic" televizyon şovunu herkes çok seviyor. "My little pony friendship is magic" televizyon dizisi amerikada TV-Y olarak derecelendirilmiştir. TV-Y logosu görürseniz TV-Y anlamı Television Young yani gençler içindir anlamına gelir.
Amerika'da çok inanılmaz acayip bir şey varsada o da "Bronycon" diye koskoca bir bina inşaat edildi orada binlerce bronyler ve pegasisterlar bir arada sosyalleşip eğleniyorlar aynı zamanda kostüm partisi veriyorlar.
Bazı insanlar soruyorlar neden bronyler var? Bronylerin açıkladığına göre: "Biz neden mi my little pony seviyoruz? Çünkü ponyler çok tatlı ve hoşuma gidiyor ayrıca bana arkadaşlığı öğretti hayat dersi veriyor insanlara sanki arkadaşlığı ve sosyal bakımdan daha güçlü yapıyor" diye idda ediyorlardı.
Türkiye'de ise türkiye'de bile az olsa bile brony var türk brony deniyor. "Turkish bronies" türkiye'de çok az sayıda brony var 4-6 kişi vardır anca.
Türklerin çoğu "My little pony bence bebe çizgifilmi neden insanlar bunu izliyor anlamıyorum" gibisinden yorumlar ve hakaret edici bir takım sözler duymuşuzdur. Bunun sebepi türkiye ile amerika'nın kültürel bakımdan farklı olmasından kaynaklanıyor.
Amerikadaki kafetaryada "My little pony friendship is magic son finali olan sezon 4'ü izleyen bronyler" video aşağıda:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Çok uğraştım.
 
Çoğunluk kitlenin yaptığı şeylerden uzak dururum. Saçmalıktan ibaret. Aynı Caps ve Vine'nin aralarında bulunan koca bir hiç.
 
Eski konu... Zaman ne çabuk geçiyor be... Konudaki 8000 görüntülenme nedir... :D Konuyu açtığımda 15 yaşındaydım. Velet olduğum zamanlar...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı