Bütçe kısıtı olmadan F/P sistem tavsiyesi

@sambadejan eğer sadece rekabetci oyunlar oynayacak iseniz abartılı sistemler toplamanıza gerek yok. Yarın PC hocası goat V4 satışa sunulacak, i5 14400F ve 4070 Super içeriyor. Fiyatı da 32.5k. Fazlasına gerek yok.
@SadeceYiğit Hocam bende abartılı şeyler alma taraftarı değilim zaten işim görülsün derdindeyim. Fakat bilgisayar almak istememin tek sebebi CS olacak, onda da üst seviye bir kalite istiyorum, kaç senelik oyun sonuçta(Kalite en az 10 üzerinden 9 olmalı). Başka oyunlar da illaki arada sırada oynanır ama öyle yeni çıkan oyunlar vs. takip edemem ben, oyun yaşım geçti benim artık. Ben hala red alert2, cs1.6 oynuyorum ve yine oynayacağım. Muhtemelen son bilgisayarım olacak eğer alırsam. Bu yüzden ne ucuz, ne de çok pahalıya kaçmak istemiyorum.

Şimdi, biraz önce goat v4 ile bana önerilen venom v6'nın youtube üzerindeki inceleme videolarına baktım, venom CS'de daha çok FPS veriyordu. Yani kafama venom daha çok yattı. Venom için konuşuyorum, bu işlemci yükseltme olayını ben attım ortaya, sistemin ekran kartı hariç, diğer parçalarını yükseltip ileride sadece ekran kartı değişimi ile daha uzun yıllar gider belki sistem diye düşündüm. Ben anlamıyorum pc işinden bu iş mantıklı veya değil diye bilgi almak istedim. Hocam venom'u en iyi şekilde nasıl özelleştirebiliriz? Veyahutta başka bir sistem mi önerirsiniz?

Birde söylemeyi unuttum; goat v4 olanı zaten istesem de alamam, yaşadığım şehirde vatan yok.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı