Casper Core 2 Quad Q8600 Sistem Fiyatı

Serkan LEVENT

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2017
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar 7 yıllık emektar bir bilgisayarım var. Bunu satıp üstüne de biraz koyup G27 veya satıp direk DFGT almayı planlıyorum. Şşu an piyasayı fazla takip etmediğim için ne kadara gideceğini bilmiyorum çok para etmiyeceğini biliyorum en fazla kaç TL eder söylerseniz sevinirim ?

Özellikleri:

İntel Core 2 Quad Q8600 2.4 GHz İşlemci
G31M3 CN-7529 Anakart
1 GB HD 4500 Ekran Kartı
2 GB RAM
500 GB Sabit Disk

Almak isteyen olmaz da eğer forumumuzdan birisi almak isterse verebilirim en azından güvenilir olur güven sıkıntısı yaşanmaz.. Bu arada bilgisayar CS:GO'da düşük ayarlarda rahat oynatmaktadır, LoL'de de yine aynı şekilde düşük ayarlarda kasmadan rahatça oynatıyor ve 2008-2009 çıkışlı oyunları en düşük ayarlarda 30-35 FPS'de oynatmakta... Bir de arkadaşlar 18.5 İnch ASUS Monitör var monitör ile beraber satarsam kaç TL eder :) ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim PC maşallah açıyor bazı oyunları da bir şey soracağım, ben bu PC(monitör hariç) bir DFGT ile takaslasam eşit olur mu yoksa kazık mı yerim ?

çok eski benim de 7 yıllık eski pc'm var hiç bir şey açmıyor.
Üstte sorduğum sorunun cevabını verebilir misin bro ya ? :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim pc maşallah açıyor bazı oyunları da bir şey soracağım , ben bu pc (monitör hariç) bir dfgt ile takaslasam eşit olur mu yoksa kazık mı yerim ?
Bence takas yapan biri varsa hiç kaçırma. Çünkü sisteminin satılacağını hiç sanmıyorum. Ancak DFGT alırsan temiz kullanılmış olmasına dikkat et.
 
Neredeyse aynı özelliklere sahip eski bilgisayarıma 300 TL veren bile bulamadım. Bu sistem 250 TL civarı eder.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı