Casper fan sesi sorunu

Sistem 1,5 yıldır kullanıyorum. Sıcaklık değeri falan bilmiyorum. Bunun için hangi program şart kablo değip değmediğini nereden anlarım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo deyip deymediğini kasanın içini açarak bakabilirsin. Sıcaklık değerlerini ölçmek için AIDA64 adlı programı kullanabilirsin. AIDA64'te bilgisayar bölümünden algılayıcı sekmesine gireceksin.
 
Termal macun değiştirebilirsin. Sorunun nedeni ısınma olabilir. Teknik servise verirsen bir miktar paraya yapıyorlar bu işlemi.
 
Garanti varsa iki seçeneğiniz var:
  • Kompresör ile cihazın ızgaralarına hava püskürtmek
  • Garantiye yollamak temizlenmesi için
recep kardeşim bende casper c 700 fan ses yapıyordu bir çok casper aynı sorun var,temizleme,macun hatta fan değiştirenler var sorun çözülmüyor,ben kendim tesadüf olarak sorunun nerden kaynaklandığını buldum,casper c serisi laptop kasasında,klavye fanın üzerine baskı yapıyor fan,çözüm klavyenin kasa içindeki sabitleme vidasını söküp,klavyenin sol tarafını 1 mm kadar kaldırılınca sorun çözülüyor.diğer arkadaşlara umarım yardımcı olmuşumdur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı