Chat GPT 4 alınır mı?

omeripek

Femtopat
Katılım
29 Şubat 2024
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yazılım yapıyorum bunun yanında Chat GPT'den yardım almayı düşünüyorum. Attığım bir site fotoğrafinin HTML CSS Python gibi kodlari yazabilir mi?
 
HTML ve CSS Kodlarını denemiştim ve pek başarılı değil açıkçası, uzun uzun anlatman gerek onlarca denemeden sonra bir şeye benzetebiliyor. İstersen Play Store üzerinden Nova indir ve 3 günlük deneme sürümü olan paketi seçerek içi boş bir sanal kartla abonelik oluştur ve 3 gün neler yapabileceklerini dene eğer hoşuna giderse kendi sitesinden satın alabilirsin.
 
Ne yaptırman gerektiğini spesifik olarak bilmiyorsan, yazılan kodları anlayamıyorsan boşuna almanı önermem. Çok büyük ihtimal attığın resme göre en azından Python kodlarını yazamaz. Yine de örnek bir resim atarsan ChatGPT Plus kullanarak yazdırmayı deneyebilirim.
 
Attığınız resimdeki Frontend'i yapabileceğini düşünmüyorum. Belki benzer bir şablon orraya çıkarır ama hataları ya tek tek düzeltmeniz gerekir ya da tekrar ChatGPT'ye hataları belirtmeniz.

Yani iş en sonunda sizde bitiyor.
 
Onun yerine Gemini Advanced al %100 daha karlı olursun. Mesela ben aldım:

1716915150952.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok öyle değil hocam. TR'deyim ve zaten Gemini Advanced şu anda TR'de kullanılabiliyor. %100 karlı derken yani GPT yerine aynı parayı verip bunu alsan çok daha iyi olur anlamında. Bir de zaten Gemini Advanced aldığınızda 2TB Google Drive depolama alanı veriliyor. Ayrıca GPT'ye göre Gemini 1.5 Pro çok daha kullanışlı. Hem yanında 2TB'de verilmesi yönünden Gemini Advanced çok daha iyi bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı