Çözüldü Çıkan saçma reklamlar nasıl engellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

England

Picopat
Katılım
21 Mayıs 2023
Mesajlar
480
Çözümler
7
Sürekli olarak YouTube'da olsun, telefonda kaydırınca gelen Google haberler sekmesinde olsun, saçma kumar sitesi reklamları çıkıyor.

1714294896076.png


Bu şekilde. Üç noktadan engelliyorum saçma konumlardan verilen reklamlar olduğu görünüyor. Cebelitarık, Ukrayna gibi konumlardan. Nasıl kurtulurum, engelledikçe çıkıyorlar. Umarım yanlış kategoriye başlık açmamışımdır. Telefonda hiçbir virüs yok, tarama yaptım. Google hesabımdan kaynaklı olduğunu düşünsem, şifremi en son 15-20 gün önce değiştirdim. Değiştirmeden önce de çıkmaktaydı.
 
Mobil kullanıyorsanız firefox gibi reklam engelleme özelliği olan bir tarayıcı indirip onu kullanabilirsiniz.
Bilgisayar ise chrome'a ve diğer chromium tarayıcılara ublock origin veya AdGuard reklam engelleyici kurabilirsiniz.
 
Aşağıdaki siteden reklam tercihlerini ayarlayabilir, hassas sekmesinden kumar reklamlarını kapatabilirsin.

Teşekkürler, deneyeceğim. Diğer arkadaşlar sorunu yanlış anlamış. Reklam gösterilmesinden yana sıkıntı yok. Sorunum kumar sitesi reklamlarının çıkması. Reklam tercihlerini deneyeceğim.

Ayarları aşağıdaki duruma getirdim. Kumar reklamını anladık diyelim, sitelerin hiçbiri güven vermiyor ki kumar oynansın? Hem Google neden o bölgedeki yasalara uymayan reklamlar versin ki? Türkiye'de oynanan şans oyunları belli çerçevelerde oynatılıyor, bu tür anlamsız siteler üzerinden oynanmıyor.

1714316734413.png
 
Problem çözüldü kaç kere F5 attım sayfayı yeniledim, sayfada "sponsorlu" yazısını aratınca artık anlamsız kumar reklamları yerine evlilik siteleri çıkıyor buna da razıyız. Teşekkürler. Telefon için aynı şeyi şu an söyleyemeyeceğim zira reklam görünmüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı