Clean bulkta cici bebe yenir mi?

Merhaba, yağsız beslenmeye çalışıyorum yağ oranımı azaltmak istiyorum cici bebenin zararı olur mu?
Bulk döneminde yağ yakımı mümkün değil temiz beslensen de ama burada kas kütlesini arttırıp o şekilde yağ oranını matematiksel olarak düşürebilirsin. Ama cicibebe bu hedefte beslenme programında baya kötü bir tercih. Tabi bize ne kadar yiyeceksin, ne zaman yiyeceksin ve ne sıklıkta yiyeceksin yazmamışsın. Ayda 2-3 kere antrenman sonraları 5-6 tane yesem olur mu dersen muhtemelen olur. Haftada 1 paket sabahları yesem olur mu dersen olmaz... Her şey doz, zamanlama ve planlama ile alakalıdır.
 
Son düzenleme:
Bulk döneminde yağ yakımı mümkün değil temiz beslensen de ama burada kas kütlesini arttırıp o şekilde yağ oranını matematiksel olarak düşürebilirsin. Ama cicibebe bu hedefte beslenme programında bayağı kötü bir tercih. Tabii bize ne kadar yiyeceksin, ne zaman yiyeceksin ve ne sıklıkta yiyeceksin yazmamışsın. Ayda 2-3 kere antrenman sonraları 5-6 tane yesem olur mu dersen muhtemelen olur. Haftada 1 paket sabahları yesem olur mu dersen olmaz... Her şey doz, zamanlama ve planlama ile alakalıdır.

4 gün antrenman yapıyorum %18 yağ oranım var bunu düşürmeye çalışıyorum kalori açığı oluşturursam zargana olurum o yüzden kilo alıp yağ oranımı azaltmayı hedefliyorum kas çalışması sonrası kardiyo yapıyorum.
 
@john wicks
Hocam cici bebenin tok tutmadığını ve kilo almak için kullanıldığını unutmayın. Cheat meal olarak tüketebilirsiniz, düzenli tüketmeniz hedeflerinize daha geç ulaşmanıza neden olur.
 
Yok dirty yok clean nereden çıkıyor bu kavramlar anlamıyorum. Podyuma çıkmayacaksınız. Oturup adam gibi antrenman yapılacak o kilo verilecek. Elbette yediğine dikkat edeceksin ama hamile kadın gibi onu ye bunu yeme ile olmaz.
Karbonhidrat kesip antrenman yapmayı beklemeyin.
 

Geri
Yukarı