Elektronik Corsair AF120 RGB Elite 3'lü set 1400 TL

spukka

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
561
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Yurt dışından geliyor. Aşağıda einfach 140mm yazması ve fiyatın ilginç düşük olması sebebiyle desteğe sordum, fanların 120 mm olduğunu belirttiler.
 
Desteği kesmedi de Türkiye için geçici süreliğine işlem yapmadıkları belirtiyorlar. Tabii bunun geçici olduğunu pek sanmıyorum. Firmanın destekleri fazla suistimal edildiği için kapattılar muhtemelen.
Peki Türkiye’den alınan bir ürünün garanti desteği var mı? Mesela kutusunda 10 yıl garantilidir yazan psu satın aldım.
 
Peki Türkiye’den alınan bir ürünün garanti desteği var mı? Mesela kutusunda 10 yıl garantilidir yazan psu satın aldım.
Bilgim yok hocam. Benimde aynı şekilde CX650F güç kaynağım var ve durum nedir biraz muamma. En son başka bir ürünle alakalı olarak iletişime geçmiştim TR servisi ile uğraşmamak icin. Destek bana böyle bir dönüş yapmıştı.
Türkiye ile tarifeler ve yerel nakliye kısıtlamaları da dahil olmak üzere mevcut yerel nakliye sorunları nedeniyle, şu anda bölgenize herhangi bir RMA veya yedek parça gönderemediğimizi üzülerek bildiririz. Bunun beklentilerinizi karşılamayabileceğinin farkındayız ve herhangi bir hayal kırıklığı için özür dileriz. Ekibimiz nakliye sorunlarını çözmek ve kısa süre içinde normal operasyonlara geri dönmek için aktif olarak çalışıyor.

Yakın zamanda bir satın alma işlemi yaptıysanız, daha fazla yardım için satıcınızla veya satın aldığınız yerle iletişime geçmenizi rica ederiz. Ülke dışında yapılan satın alma işlemleri için, satın alma işleminin yapıldığı ülkenin yakınında olduğunuzda bizimle iletişime geçmenizi öneririz.

Ek olarak, değiştirilecek ürünün, gönderim yapabileceğimiz bir konumdaki güvenilir bir aile üyesine veya irtibat kişisine gönderilmesini de sağlayabiliriz.

Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.
 
Peki Türkiye’den alınan bir ürünün garanti desteği var mı? Mesela kutusunda 10 yıl garantilidir yazan psu satın aldım.
Corsair ile en son böyle bir sorun yaşadığımda Türkiye servisi garanti belgesini istemişti. Bunu bulup sağladığımda ürünümün değişimini yaptılar. Ve bu durum standart 2 yılda değil, 4.yılda olmuştu. Ürünüm 5 yıl garantiliydi. Yani sorun olmuyor hocam.
 
Bu aralar en fazla yapabildikleri şey Türkiye harici bir yerdeki tanıdığa gönderebilmek maalesef. Muhtemelen kalıcı durum ancak olmama ihtimali de bulunmakta.
 

Geri
Yukarı