Elektronik Corsair H100 RGB 240mm Sıvı Soğutma 2099 TL

RGB'siz modelini kullanıyorum. Değişim ürünü olarak gönderdiler, eski ürünüm daha iyiymiş, sonradan anladım. Corsair'in uygulamaları görmüyor benim cihazı. Bunda da öyle midir bilemiyorum. Ben para vermezdim.
 
Güzel fiyat andcak AM5 desteklemiyor bilerek alınmalı.

AM5 işlemciler AM4 işlemciler ile aynı stok soğutucuyu kullanıyor, AMD Intel'in aksine fan bağlantı noktalarının ölçülerini değiştirmedi yeni platformda, yani AM5 desteklemiyor demeniz için AM4'de desteklemiyor olması gerekirdi.
 
150 adet falan satıldı yarım saatte.

Çok da uygun mu sorgulanır. Piyasaya göre %30 indirimliydi ama diğer soğutmaların da bazıları piyasaya göre %25-30 civarı indirimli. Alamayanlar üzülmesinler. Bir de iki fanlı yerine üç fanlı alında soğutmaya biraz katkısı olsun en azından yoksa hava soğutucularla bir farkı kalmıyor.
 
Amazon'da Prime ile birlikte bu da yaklaşık 2400'e geliyor. Amazon.com.tr
@Rias_Gremory hocam Corsair'in soğutmaları alınmaz gibi konuşmuştunuz sebebi nedir?

Yazılım kaynaklı sorunlar yaşatabiliyor. Aydınlatmada sorun yaşayabiliyor kullanıcı. Ses olarak da geride kaldığını belirtmiş kullanıcıları. Pek önerdiğim model değil bu yüzden.
 
AM5 işlemciler AM4 işlemciler ile aynı stok soğutucuyu kullanıyor, AMD Intel'in aksine fan bağlantı noktalarının ölçülerini değiştirmedi yeni platformda, yani AM5 desteklemiyor demeniz için AM4'te desteklemiyor olması gerekirdi.

Başıma geldi H150 modeli ile AM5'e kuramadım. Kelepçeler uygun değil sonra AM5 destekleyen H150i modeli almak zorunda kaldım.

Başıma geldi H150 modeli ile AM5'e kuramadım. Kelepçeler uygun değil sonra AM5 destekleyen H150i modeli almak zorunda kaldım.
Corsair üst modellere yazılım desteği saçmalığını başlatalı (ICUE) beni Artic'e yönlendirdi. Yeni sistemimde Liquid Freezer III 420 A-RGB deneyeceğim.
 
Alamayanların üzüleceği bir indirim değil. Amazondan prime ile LS520 alabilirsiniz illa sıvı soğutma derseniz. Tebilon'a LE520 gelirse uyguna gelir ama yok galiba uzun zamandır. Phantom Spirit 120SE'de olabilir ama illa sıvı soğutma diyenler varsa LS520 üzmez.

@theozan Tam olarak neyi beğenmediniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı