Elektronik Corsair HS80 Max Wireless 5.299 TL

Kablolu modelini kullanıyorum, önce HyperX Cloud II alıp yaklaşık bir ay kullanıp konfor ve ergonomi açısından aşırı rahatsız bulduğumdan dolayı geçmiştim HS85'e, iyi ki geçmişim diyorum. Gerçekten her anlamda Cloud II'yi tokatlar. (izolasyon hariç, konfordan o kadar ödün verince kafayı ve kulakları o kadar sıkan bir kulaklık yapınca bir zahmet izolasyonu biraz daha iyi)

Onun dışında iCUE yazılımını kullanıp problem yaşayanlar olmuş, yaklaşık 6 aydır HS85'i kullanıyorum bundan önce de 3 yıl kadar HS35 kullanmıştım, hiçbirinde iCUE yazılımını indirmeye ihtiyaç duymadım. O yazılımdan dolayı almaktan çekinenler var ise bence onu göz ardı edebilir.

Son olarak sormak istediğim bir şey var; HS80 ve HS80 Max arasında tam olarak nasıl bir fark var? (Bluetooth ve batarya ömrü dışında) kalite veya performans anlamında bir fark var mı?

Mikrofonu çok daha iyi Max da normalde o kadar canlı ve gerçekçi gitmiyor ama şunu söyleyim sıralama yapacak olursam mikrofon konusunda HS80 Wireless > HS80 Max > HS80 kablosuz.
 
Kablolu modelini kullanıyorum, önce hyper x cloud II alıp yaklaşık bir ay kullanıp konfor ve ergonomi açısından aşırı rahatsız bulduğumdan dolayı geçmiştim hs85'e, iyi ki geçmişim diyorum. Gerçekten her anlamda cloud II'yi tokatlar. (izolasyon hariç, konfordan o kadar ödün verince kafayı ve kulakları o kadar sıkan bir kulaklık yapınca bi zahmet izolasyonu biraz daha iyi)

Onun dışında iCUE yazılımını kullanıp problem yaşayanlar olmuş, yaklaşık 6 aydır hs85'i kullanıyorum bundan önce de 3 yıl kadar hs35 kullanmıştım, hiç birinde iCUE yazılımını indirmeye ihtiyaç duymadım. O yazılımdan dolayı almaktan çekinenler var ise bence onu gözardı edebilir.

Son olarak sormak istediğim bir şey var; hs80 ve hs80 max arasında tam olarak nasıl bir fark var? (Bluetooth ve batarya ömrü dışında) kalite veya performans anlamında bir fark var mı?
Yazılım olmadan Corsair'in alametifarikası olan Dolby Atmos'u kullanamıyorsun sanırsam surround olarak. Tek corsairi tercih sebebim dolby atmos, bende de Corsair Void Pro Wireless var ve çok memnunum
 
Yazılım olmadan Corsair'in alametifarikası olan Dolby Atmos'u kullanamıyorsun sanırsam Surround olarak. Tek Corsair'i tercih sebebim Dolby Atmos, bende de Corsair Void Pro Wireless var ve çok memnunum.

Hocam ben alalı 4 ay oluyor ilk 2 ay ique çok sorunluydu güncelleme falan yapmıyordu ama şu 2 aydır sorun yok equalizer ayarlarınıda 10 numara yapıyorum uygulama şu anlık iyi.
 
Hocam şarzı kaç saat gidiyor yaklaşık
Dikkatli ölçmedim, kulaklığı yeni aldım ve çok vakit geçiremedim. İlk kutuda da %50 civarı şarjla geliyor. Ben RGB açık kullanıyorum, bi' 30 -40 saatten fazla kesin gidecek gibi.
Son olarak sormak istediğim bir şey var; hs80 ve hs80 max arasında tam olarak nasıl bir fark var? (Bluetooth ve batarya ömrü dışında) kalite veya performans anlamında bir fark var mı?
SoundID kişiselleştirmesi sunuyor. Güzel bir özellik, öneririm. Kablosuz HS80'den daha iyi bir mikrofona sahip aynı zamanda.
 

Geri
Yukarı