Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Anladım o zaman gerek yok gibi :)

Benim yadigar 2018 de aldığım Xiaomi Mi max 2 telefon içinde dahili dac var onunla çok güzel ses alacağımı düşünüyorum yani inşallah yanılmam bakalım :) Zamanında aldığım usb audio player pro da var. Keşke Spotify de destekleseydi şu program ne güzel olurdu. Tidal ve Qobuz destekliyor sadece. Tidal ve Qobuz da TR de yok artık maalesef :(
Büyük ihtimal güzel ses verir hocam.

TIDAL için VPN ile yabancı üyelik açın. 2 ay deneme veriyor. O şekilde kullanabilirsiniz.
 
Benim gibi hayatı boyunca basit kulaklıklarla yetinmiş birisinin gözünden yazmak gerekirse acayip bir şey arkadaşlar. 3. gözüm açılmış gibi hissediyorum yeminle, en sevdiğim şarkıları açtım ve 6 saatlik playlistimi tamamen dinledim gün boyu. Tekrar edeyim hiç sesten anlamayan birisiyim ancak yüzlerce defa dinlediğim şarkılarda hiç fark etmediğim sesleri fark ettim. 400TL'ye hiçbir şey, kesinlikle şans verebilirsiniz. Sadece şarkılardaki müzik sesleri vokallerden daha yüksek seste çıkıyor, bu olması gereken bir şey mi bilmiyorum.
 
Benimde ürün geldi.
İlk izlenim olarak 399 TL ye harika inanılmaz mükemmel akla gelen tüm iyi cümleler denebilir :)
Zamanında 4 sene öncesine kadar uzun süre Oydfillerin mekanı şuan maalesef kapanan Techno-fi sitesi sayesinde orta üst segment çok fazla ekipman denemişliği olan biri olarak gerçi çok uzun zaman oldu tabi çoğu şeyi de unuttuk ama üstte dediğim gibi kulaklık şu anlık harika çalıyor fiyatına göre..

Şuan çok erken tabi yorum yapmak için ama yarım saatlik bir bir deneyim ile bariz fiyatının çok çok üstünde çalıyor. Daha bu Burn olacak.

Şuan tek diyebileceğim vokaller hafif dumanlı gibi :) o da büyük ihtimal biraz daha açılır. Bir haftaya bende konuyu açan arkadaş kadar olmasada küçük kısa bir şeyler yazarım buradan..
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20240510_111929.jpg
    IMG_20240510_111929.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Bugün teslim aldım bence çok çok iyi bir kulaklık biraz Dolby Access ile biraz Sound Blaster X-Fi MB5 programıyla denedim mobilde de SoundID ile kendi zevkinize göre ayarladığınızda keyifli bence.
 
Konu sahibi eğerki mağaza sahibi değilse, ürünün iyi reklamını yaptı . Bence firma karşılığını vermeli :D
Bence mağaza sahibi olsa bu kadar iyi yapamazdı 😂
 
Bugün teslim aldım bence çok çok iyi bir kulaklık biraz Dolby Access ile biraz Sound Blaster X-Fi MB5 programıyla denedim mobilde de soundıd ile kendi zevkinize göre ayarladığınızda keyifli bence.

Bugün bayağı kullandım, babamda beğendi. 2 tane daha aldım biri yedekte dursun biri de babama. Kulağı komple içine almasına bayıldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı