CREATIVE EP-630 ve Sennheiser CX 175 Müzik Dinleme için Kulaklık Önerisi

Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
9
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Müzik seven birisi olarak bir kaç hafta öncesine kadar müzik arşivimi güncelledim ve yeni bir müzik kulaklığı almaya karar verdim. Ancak daha önce hiç almadığım için fazla bir bilgim yok. Nette biraz araştırma sonucu kafama 2 kulaklık modeli yattı ama kararsız kaldım.

İlki CREATIVE EP-630 özellikle bu modeli çok övüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.

İkinci olarak Sennheiser CX 175 bu markayıda gözü kapalı alın diyenler veya bu modelden şaşmayın diyenlerde fazla.

Bu veya daha iyi bir model bilen varsa önerilere açığım. Öğrenci olduğumuz için en fazla 80 lira gibi bir bütçe ayırabilirim. Benim istediğim verdiğim paranın hakkını versin ve bu fiyata en iyi model olsun. Birde şöyle bir sorum var ben müziği telefonumdan (Nokia 5800 Xpress music) dan dinliyorum. Müzik çıkış kalitesi olarak kulaklıkta istenileni verebilir mi? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
Creative EP-630, Sennheiser CX300 ile denk gelir ve fiyatları arasında +/- 25TL civarı vardır.

5800 Xpress'te Sennheiser MX470 kullandım bana mısın demedi. Koss PortaPro harika sonuçlar verdi spor yaparken. Ama şöyle bir durum var, 320Kbps altı mp3 kullanmamaya çalışıyorum.

Ikisi de başarılıdır, fiyat uygunluğu Creative'indir.
 
Kardeşim kulaklık alacaksan al. Sana kulaklığın babası hemen yazıyorum bir tanesi kulak içi, bir tanesi kulak üstü. Pahalı da değil müzik ve seste en iyisi. Sony MDR-EX50LPW.



Sony MDR-ZX100W Kulaklık
 
Creative EP-630, Sennheiser CX300 ile denk gelir ve fiyatları arasında +/- 25TL civarı vardır.5800 Xpress'te Sennheiser MX470 kullandım bana mısın demedi. Koss PortaPro harika sonuçlar verdi spor yaparken. Ama şöyle bir durum var, 320Kbps altı mp3 kullanmamaya çalışıyorum.Ikisi de başarılıdır, fiyat uygunluğu Creative'indir.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Bende fiyat/performans olarak creative aklıma yattı. Sadece Sennheiser biraz kibar duruyordu(gerçi creative'yi gerçekte hiç bakmadım sadece internette gördüm) o yüzden çelişkide kaldım. Bende kısa bir süre önce müzüklerimin hepsini demeyeyim de %95 gibi bir kısmını 320 Kbps yaptım. Zaten o yüzden iyi bir kulaklık alayım dinlediğime değsin diyordum. Büyük bir ihtimalde EP-630 alacağım.

- - - Güncellendi - - -

Kardeşim kulaklık alacaksan al. Sana kulaklığın babası hemen yazıyorum bir tanesi kulak içi, bir tanesi kulak üstü. Pahalı da değil müzik ve seste en iyisi. Sony MDR-EX50LPW.Sony MDR-ZX100W Kulaklık
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Kulak üstünü taşıma sıkıntısından dolayı tercih etmiyorum. Tavsiye ettiğiniz ve birazda iddalı konuştuğunuz modele gelince Teknosa da görmüştüm. Tasarım yönünden benimde hoşuma gitti. Ama internetteki araştırmalarımda genelde vasat bir kulaklık olarak bahsetmişler. Fikrimi soracak olursan ben 39 ona vereceğime EP-630 alırım daha iyi. Ki zaten ben model tercihimi bu 2 marka arasında yapacağım galiba.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı