Dark Souls 1 hangi silah kullanılmalı?

keplerTR

Femtopat
Katılım
6 Mart 2024
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dark Souls hangi silahı kullanmalıyım?
Zweihander mı drake sword mu? Çok aradayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı düşmanlara farklı silahlar daha iyi oluyor. Misal herkesin zorlandığı o&s (ornstein) bosları alev hasarına karşı zayıf. +4 quelang ve 10 humanty ile tereyağı keser gibi kolaylıkla geçersiniz. Ejderhalar yıldırıma karşı zayıflar vs...
Genelde herkesin favorisi clymore kullanıyorum. Büyücü oynarken tabii ki moonligt kılıcı.
DeX yapısı için unhinkatana.

Arkadaşın dediği gibi drake sword oyun başında güzel gelebilir ama ortalara doğru tat vermez. ayrıca zweihander ile aynı katagoride değil..

Daha fazlası için bakabilirsin: Weapons | Dark Souls Wiki
 
Teşekkür ederim.

Bir şey daha soracağım DS remastred in mi grafikleri daha iyi DS2'nin mi?

Remastred 1. oyunun grafiklerinin iyileştirilip birkaç küçük değişikliğe sahip hali. DS'2 diğer souls oyunlarından farklı bir oynanışa sahip olduğu için oynamadım.
Ama Remastred grafik olarak ds2'den iyi galiba..

Souls oyunlarında grafikler hiçbir zaman ön planda olmamıştır. Bkz: Elden Ring.
Ama grafikler önemli ise: Elden Ring, Dark Souls 3, DS1 remastred, DS2, demon souls. (Sekiro ve Bloodborne sıralamaya koymadım)
 
Bence tek elli kılıçlar daha iyi, o yüzden Drake Sword, en azından oyun başında. Zweihander in saldırısı daha fazla ama yavaş bir kılıç. Oyunun kendisi de diğer oyunlara göre yavaş. O yüzden tek elli kılıç bana daha iyi geliyor.
 
Teşekkür ederim.

Bir şey daha soracağım DS remastred in mi grafikleri daha iyi DS2'nin mi?
Dark souls 2 2014 yılında çıktığında fragmanla alakası olmayan çamur gibi bir görselliğe sahipti, bu yüzden bir yıl sonra tüm dlc'leri birleştiren, görsel anlamda bir tık yenilenmiş, ilk sürümde oyunun gidişatını etkileyen bazı itemlerin, npc'lerin vb. yerini değiştiren bir sürüm olan Scholar Of The First Sin çıktı.
Ds 2 derken 2014'te çıkanı değil de bu sürümden bahsettiğinizi varsayayım:
Oyunun grafikleri hala kötü ve çamur gibi,
dark souls 3'ün grafikleri bu oyunun grafiklerinin yanında rdr2 gibi kalıyor öyle söyleyeyim, ds2' nin renk paleti ve kalitesi de çok kötü.
Dark souls Remastered'ın da 2.oyunun sotfs sürümünde olduğu gibi grafikleri'nin orijinal hali ile bir farkı yok doğru düzgün, ben yinede remastered'ın grafiklerinin sotfs'dan daha güzel gözüktüğünü düşünüyorum.
Youtube'da karşılaştırmalı videolar varsa onlardan da faydalanabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı