Derbide kazanan Fenerbahçe!

@Wlixe adamlar Sergen Şenol konuşuyordu. Aziz Yıldırım aday olunca bir anda Jose çıktı. Ali Koç soyletmediyse bile ortada bir şey kendileri saçmalamış da olabilir su an durum olarak çok kötü ve Mourinho düşüşte kariyerini bitirme riski almaz bence.
Mourinho'nun o efsanevi kariyeri biteli çok oluyor zaten. Bitmese Süper Ligde Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a kadar düşmezdi.
Ayrıca Beşiktaş'ın Jose Mourinho açıklaması söylentiyi de geçti. Şu an Beşiktaş'a gelmesi, Fenerbahçe'ye gelmesinden daha büyük bir olasılık. Fenerbahçe ''görüşmelere devam ediyoruz, daha para konuşmadık'' derken Beşiktaş ''para konusunda beklentilerini karşılayacağız, gelmeyi kabul etti'' dedi.
 
@Wlixe Tadic olayında da oldu aynı şey veya djiku İstanbula kadar geldi. Dediğin gibi zaten düşüşte Beşiktaş'a gelse birkaç haftada kovulur. Fenerde yönetim belli olsun bir günde gelir.
 
@Wlixe Tadic olayında da oldu aynı şey veya djiku İstanbula kadar geldi. Dediğin gibi zaten düşüşte Beşiktaş'a gelse birkaç haftada kovulur. Fenerde yönetim belli olsun bir günde gelir.
Orasını zaman gösterecek ama Mourinho bir kere Beşiktaş'a gelirse Beşiktaş'tan kovulsa da Fenerbahçe'ye gelmez bir daha.
 
Tadic olayı maalesef ANÇ'nin cimriliği yüzünden oldu. Djiku olayını bilmiyorum. Ayrıca biz Mourinho ile 1 ay önce de görüşme sağlamışız zaten, Aziz Yıldırım'dan önce teklifi değerlendireceğini söylemiş, gelmeyi kabul etmiş. Beşiktaş 2. başkanı Hüseyin Yücel görüşmek için İtalya'ya gitti, parayı Hüseyin yücel kendi cebinden karşılayacak. Ali Koçla ne alakası var? Aziz Yıldırım diyecektin.
Buradan da bakabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ne düşük ihtimali adam konuşmuş kendisi böyle bir şey olmasa bende gelmez derim zaten adam kendi görüşmüş maaş konusunda sorun yok.
 
@Darqx profesyonel maçı rehavet diye yorumlamak da ayrı komedi halı saha maçı mi bu? Son 5 yılda en çok puan toplayan takım kim Fener Manuya gelen 4 giden 5 atıyor sanki iyi bir takım. Bayern desen iki maçta yenildi. Penaltıların hepsi penaltıydi zaten Xabi Alonso yapınca süper hoca Fenerbahçe yapınca şans. Galatasaray'ın hakemle bile Feneri yenemedi. Kopenhag yenemedi. Pragi evinde zar zor yenip deplasmanda 4 yedi. Sonra 12lik yapıp yolladilar.Bayerne Bundesligada Werder Bremende bir yarı iyi oynuyor adamlar dalga geçer gibi yendi 10 dk oynadılar. Okan Buruk hakemler sayesinde burda su an.
Bak sen gerçekten çok komik yorumlar yapıyorsun. Gerçekten Bayern ile eşleşmeniz durumunda yenebileceğinizi mi zannediyorsun? Fanatiklik gözünü kör etmiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı