Direksiyon seti tavsiyesi

Mert1337

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2020
Mesajlar
1.653
Çözümler
5
Merhaba arkadaşlar, kısa bir zaman içerisinde inşallah direksiyonumu alacağım. Genellikle ETS 2 oynuyorum fakat arada Forza Horizon ve PlayStation 4 ileride 5 de direksiyonu kullanabilirim. Almanya'dan yakınım getirecek. Almanya'nın MediaMarkt sitesinde G29 sıfırı 8-9 bin TL fakat Almanya'da güvenilir bir 2.el sitesinde hiçbir sorunu olmayan 3-4 bin TL gibi bir fiyatlara ilanlar var. 2. el olanı fazla fiyat farkından dolayı almak istiyorum. Bu arada T300 RS GT baktım 2. eli yanlış hatırlamıyorsam 7-8 bin TL belki 9 görüyordur hatırlamıyorum. 6 ya bırakan bir adam vardı fakat ilan satılmış. O yüzden G29 düşünüyorum benim bu ihtiyaçlarıma uygun şuna da bir bak dediğiniz bir şey var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem 2. el olana yönelin eğer daha önce deneyiminiz olmadıysa çok fazla heves edip para ödeyen ama kenara koyup oynamayan oluyor. 2. El alın G29 oynayın baktı sarıyo daha iyi birşey istiyorsunuz satar T300rs geçersiniz. Giriş seviyesi için mükemmel bi direksiyon G29.
 
Tavsiyem 2. el olana yönelin eğer daha önce deneyiminiz olmadıysa çok fazla heves edip para ödeyen ama kenara koyup oynamayan oluyor. 2. el alın G29 oynayın baktı sarıyor daha iyi bir şey istiyorsunuz satar T300RS geçersiniz. Giriş seviyesi için mükemmel bir direksiyon g29.

Daha önce hiç kaliteli direksiyon kullanmadım hocam. Snopy V18 mi bir şey vardı o da zaten bozuldu çok keyif vermedi.
 

Geri
Yukarı