Ücretsiz Discord, The Finals oyunu için eşya veriyor

Discord'a girdiğimde direkt sol alt kısımda karşıma çıktı. İlk defa gördüm. Twitch Drop mantığında bundan sonra böyle oyun içi ödüller verecekler galiba, güzel olmuş.

Görevi görüntülemek için Discord Ayarlar -> Hediye Envanteri bölümünden görebilirsiniz. 16 Nisan tarihine kadar alabilme şansınız var. Kazanmak için 15 dakika boyunca bir arkadaşınıza The Finals oynarken oyunu yayınlamanız gerekmekte, daha sonra ödülünüz kod olarak veriliyor ve reachthefinals.com sitesinde kodu kullanip hesabınıza ekleyebiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 2157665

Kodu oyun içinde nereye gireceğiz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
The Finals balonu patlamamış mıydı ya? (kapalı betadan beri oynamış biri olarak söylüyorum)

Şu yeni çıkan ve yenilikçi bir şeyler deneyen oyun, teknoloji, müzik, video vs her şeye balon yakıştırması yapmayı ne zaman bırakırsınız acaba? 30 senedir neredeyse bir yere git bomba çöz rehine kurtar ortaya seni dımdızlak atalım hayatta kalmaya çalış e yeter gına geldi bu modlardan değişik mi değişik işte beğenmeyen oynamasın ama balon da demesin bana hitap etmedi de geç o koskoca sözde FPS kralları niye yıllardır gerçekçi çevre yapamadı? BF bir ara denedi güzel de oldu sonra yine bıraktı gitti. Diyelim sen CoD oynamayı çok seviyorsun ben sana diyor muyum mesela gece modunda ağaçtan adamları vuruyon nesi zevkli balon oyun sence bu hak mıdır?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı