Discovery'den Lumia 1320'ye Geçmek

Mr. J

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2014
Mesajlar
522
Yer
Evren/Dünya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bana küfürler ettiren, onlarca kez servise gönderen Discovery'den kurtulma kararı aldım. Aileme yük olmamak için kendim alacağım. Sizce bu seçim mantıklı mıdır ? Yaklaşık 700 liraya bana 3 sene sıkıntı çıkarmayacak, bataryası gerçekten uzun giden bir cihaz önerebilir misiniz ? L1320 nasıldır? Nasıl bilirsiniz ? :)
 
Bir gün herkes General Mobile'ın kalitesizliğini anlayacak :)

Öte yandan çok mantıklı bir seçim yapmıyorsunuz hocam. Eşekten inip katıra binmek üzeresiniz. Lumia 1320 güzel cihaz ama Windows Phone teknik olarak öldü dersem buna karşı çıkacak çok kişi olacağını sanmıyorum açıkçası. WP hem platform olarak hem de geleceğinin belirsizliği açısından pek parlak bir yıldıza sahip değil. Bu bağlamda bir süre uzak durmakta fayda var. Biraz daha Discovery çilesi çekip Zenfone 2 bekleyebilirsiniz.

İlla WP istiyorsan WP10 ile gelecek cihazları beklemende fayda var.
 
Son düzenleme:
1320 güzel cihazdır ancak Windows cihazlara verilecek güncellemelerin 1320 için kalan süresi 1,5 yıl civarı bu yüzden seçimin doğru değil. L*40 serisi bir cihaz alman çok daha mantıklı olacaktır.

Zenfone 2'yi bekleyene kadar 940'da duyurulur. 2.el bir L900 serisi cihaz alabilir yeni serileri L*40 bekleyebilir yada Zenfone gibi fiyat/performans cihazları tercih edebilirsin.
 
Geleceği yok ne demek platformu takip edin de yorum yazın şuan halihazırda win 8.1 li tüm teller zaten win 10 alacak droid mi zannettiniz bu platformu. Wp nin uygulaması yok şu yok bu yok kişinin öznel seçimiyle alakalı 2 senedir l 925 kullanıyorum way be şu uygulama yok hayatım karardı dediğimi hatırlamıyorum. Wp tavsiye ederim bekleyip beklememek sizin ihtiyacınıza bağlı 640 xl yi bekleyen çok kişi var o da düşünülebilir.
 
Biraz daha beklemeyi düşünüyorum şuan ama her an Discovery'yi sinirden kırabilirim.
Wp denemek de istiyorum. Okul, dershane arkadaşlarıma bir sorayim varsa 1 hafta takas edip kullanayim. Herkese cevaplar için teşekkürler.
 
Bende 1320 yi her an sinirden kırabilirim tek artısı batarya onun dışında kocaman bir takoz telefon cebindeyken eğilemiyorsun. Uygulama yok işlevsellik yok kullanıcı dostu değil.
 
İnstagram halen beta. Video yükleyemiyor, Dm atamıyorsunuz. Bunun için geliştiriciler program yapıyorlar tabi fakat halen İnstagram Beta. Bana kalırsa hız olarak çok iyi. Lumia 1320 batarya haricinde fazla bir getirisi yok. Ve çok kaba. Film, oyun oynarken tabi zevk alırsınız ama cebinizde rahat edemezsiniz. Kamera konusuna girmeye bile gerek yok. Vasat. 5 Megapixel ana kamera ve Vga ön kameraya sahip. Vga 0.3 Megapixele denk geliyor yanlış hatırlamıyorsam. Kamera tatmin etmeyecektir. Tabi ki Windows Phone 10 güncellemesini alacak. Güncelleme konusunda fazla sıkıntı çekmeyeceğinizi umuyorum. Mağazayı araştırıp kamerayı göz önünde bulundurun ve karar verin. Android telefon önerim ise Sony Xperia E4G. 639 Tl fiyata sahip. Telefon çıktıktan iki gün sonra satın aldık. Kamerası aydınlık ortamlarda idare etmekte. Fiyatına göre alınabilecek en iyi cihaz. Sony'nin arayüzü hafif olduğundan dolayı 1Gb bellekte yetmekte. Karar sizin. Karşılaştırmalarını yapın düşünün ve satın alın.
 
Cihaz güzel ama biraz daha beklemeni öneririm. Ama hemen telefon alacak isen Zenfone 5 veya Zenfone 6 çok iyi bir seçim olacaktır. Zenfone 2 olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı