Ücretsiz Epic Games Dragon Age Inquisition Game of the year Edition ücretsiz

Ana hesapta denemek sıkıntı mı?
hesabın türkiyede gözüküyo zaten vpn filan açsanda bişey değiştirmez yine alamazsın ya yeni hesap açıp vpnle başka ülkede gösterip alabilirsin yada ayarlardan ülkeni değiştirebilirsin ama değiştirirsen ülkeyi 6 ay mı ne bidaha değiştiremiyon oyuzden önermem çok istiyosan yeni hesap aç bence
 
Bug değil arkadaşlar. Oyun bazı ülkelerde yasaklı ve bu ülkelerden biri de maalesef biziz.

Oyun ülkeye yasaklı değil aslında Steam vb birçok yerden erişim sağlayabilirsiniz. Sadece Epic'te özellikle yasaklanmış.

Birkaç oyun direk ülke olarak bizde yasaklı hiçbir platformdan alamazsınız. Ama bu oyun öyle bir ülke yasaklamasında değil. Sadece Epic üzerinden bizi silmişler. Büyük ihtimal fiyat dengesizliği yüzünden.
 
dragon age inquisition epic games almak isteyenlere. yeni hesap açın. Arkadaşlar yeni hesap açarken ABD seçin bölge olarak ve de VPN ABD olarak gösterin alın oyunu Ben böyle yaptım
 
Ekonomi ne kadar rezaletse artık bedava oyunları bile alamıyoruz, neyse ki VPN ile yeni hesap açıp alabilirsiniz hala. Almanya VPN ile hesap açıp aldım kütüphanemde duruyor. Tek yol bu.
 
Merhaba VPN ile denedim başka ülkeler ve bölgeler üzerine değişkenlikler yaparak web tarayıcısı üzerinden siteye erişim sağlayıp oyunu al dedikten sonra aynı yazı çıkıyor, umarım bu sorun dünya genelinde vardır diye düşünüyorum, acaba kendileri bu sorunlarının farkında mı, merak konusu açıkçası.
 
Almanya'da yaşayan arkadaşımda aynı sorunu yaşadığını söyledi sakin olun arkadaşlar sebebinin bilmeden kafamıza göre sebep üretmenin anlamı yok dünyanın sonu değil :).
 
Fitgirl adlı yakısıklı ablamiz varken epic games kimmis be!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ana hesapta ülkeyi değiştirmenin ne gibi dezavantajları olur acaba? 6 ay ingiliz, amerikan oluruz varıpta türkiye exclusive oyun mu yapacaklar ki
 

Geri
Yukarı