Drift oyunu önerir misiniz ?

Denediğim ve memnun kaldıklarım:
  1. NFS Underground 2 (350z 21" ile tavsiyedir. :))
  2. NFS Shift
  3. NFS Shift 2
  4. NFS Most Wanted 2013
  5. NFS Rivals
  6. NFS Run
  7. Grid 2 (Mümkünse Ultra ayarlarda oyna. Drift atarken toprak gibi yerlerden sıçrayan parça detayı çok iyi.)
Rivals ve MW 2013 daha çok Free Run olsa da gezerken altında ki aracın sınırlarını zorlayabilirsin. Özellikle Rivals'te dağa bayır çıkarken dönmek zevkli oluyor. Run'da ise sürekli bir hikaye içindesin ama yine farklı arazi şartları ile dağa bayır drifti iyi oluyor.
 
NFS Hot Pursuit. Drift yarışı yok fakat serbest dolaşımda oldukça zevkli drift yapılıyor. LFS (Live For Speed) şu an bence en iyi drift oyunu. 500-600 MB bir oyun olmasına rağmen harika bağlıyor insanı. Tweak programları sayesinde arabanızın lastiğinden motoruna kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Bunun haricinde oyunun size sunduğu bir kaç ayar daha var. Ayrıca kendi pistinizi kendiniz düzenleyebiliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Need For Speed 2015 tamamen drift uzerine kurulu bir oyun. Yani diğer yarış türleri de var (drag, sprint vb.) ancak puanlar falan hep driftle kasılıyor her köşe drift potansiyeli taşıyor :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı