Epic Games Launcher hala sorunlu mu?

Kaan dursun

Kilopat
Katılım
30 Ocak 2017
Mesajlar
209
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Malum Epic Games'te güzel indirimler var bende birkaç oyun almayı düşünüyorum, lakin zamanında Epic'in istemcisi ile alakalı performans sorunları olduğunu biliyorum. Normalde Steam'de bayağı bir oyuna sahibim ama birkaç oyunda ciddi fiyat farkı olduğu için Epic'ten alacağım. Sistemim şu an çok iyi olmadığı için Epic'ten oyun oynarsam FPS farkı olur mu? Bir de oyunu açtıktan sonra istemciyi kapatıp oyuna devam edebilir miyim?
 
Evet, Launcher'i hâlâ sorunlu. Hikâyeli oyunlar için illaki para vermek zorunda değilsiniz, öyle diyeyim. Siz anlayın işte. O Launcher ile uğraşacağım hem de hikâyeli oyunlarına para vereceğim, kalsın...
 
Bence hala sorunlu ve bir ton eksiklikleri hala var. Performans farkı ne kadar olur bilmiyorum ama istemciyi küçültüp oyununa devam edebilirsin.
 
Ben iki servisi de aktif kullanıyorum. Dediğiniz gibi bir sorun hiç yaşamadım. Epicten en son Ranch Simülatör oynadım. Onda da oyunun kendi optimizasyon sorunları var ve biliniyor. Fps sınırladım sadece düzeldi. Sizin de öyle olmuş olabilir mi? Belki oynadığınız oyundan kaynaklı bir problem? Performans dışındaki sorunları bilmiyorum maalesef.
 
İstemciyi Steam tarafında da kapatıp oyun oynanıyormuki Epic'te arkada çalışır küçük simge şeklinde sağ altta görürsünüz Epic Games'i bayağıdır kullanıyorum eskiden olsa almayın derdim ama gitgide çözdüler şu anda almanızda yarar var benim yönünden.
 
Sorunlu falan değil, sorunlu diyen EA App kullanmamıştır.
Yavaş açılma sorunu da çözüldü, 10-15 saniyede açılıyor gayet yeterli bir launcher.
 
Açıkçası GTA 5 Online oynamak istiyorum şu an görev yöneticisine baktığımda CPU ve RAM kullanımının aslında Steam'den daha az gözüktüğünü fark ettim.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2023-12-13_203217203.png
    resim_2023-12-13_203217203.png
    53,1 KB · Görüntüleme: 38

Geri
Yukarı