Eşcinsellik nedir, ne değildir?

Aynen o kadar biyolog, doktor, psikiyatr, profesör, bilim adamı yalan siz gerçeksiniz.

Eş cinsellik bilim yönünden hatalı. Bunu fark edememişler.

Ve farkındaysan XX ve xy kromozom çifti bulunur bu kromozom çifti XX ise xy ye xy ise XX e aşık olabilir ve tersi bir durm oluşamaz.

Diyeceğim o ki kimsenin yaratılışında eş cinsel olmak yoktur. Bu kişinin kendi tercihi ile oluşur. Ayrıca kisi şunu dememelidir: "ben hemcinsimden hoşlanıyorum, o zaman bunu iyileştirmek ve düzeltmek için çabalamamalıyım" gibisinden bir düşünce ile hareket edilirse olmaz.

Misal: "az para kazanıyorum neden çok para kazanmak için uğraşayım?" gibi bir şeye döner bu halbuki fazla para kazanmak senin için faydalıdır.
 
Son düzenleme:
Kaç yaşında olmam gerekiyor diye sorsam hocam? Ergenliğe gireli oldu yine.
Şu yüzden ergenlik döneminde herkes biseksüel eğilimdedir. Bunu bana psikoloğum anlattı. 18 yaşlarından sonra kişide eşik kırılıyor ya biseksüel olarak devam ediyor, ya homo ya da hetero olarak devam ediyor. Yani ergenlik dönemindeki biseksüel eğilim yanıltıcı olabilir.
 
Şu yüzden ergenlik döneminde herkes bir biseksüel eğilimdedir. Bunu bana psikoloğum anlattı. 18 yaşlarından sonra kişide eşik kırılıyor ya bir şeyksüel olarak devam ediyor, ya homo ya da hetero olarak devam ediyor. Yani ergenlik dönemindeki bir biseksüel eğilim yanıltıcı olabilir.

Yanlış.
 
@Bilişsel Hack O zaman eşcinsellik doğuştan olmuyor? Ben mi yanlış anladım. Art niyetle sormuyorum yanlış anlamayın. LGBTQABCÇ gibi her şeyi milletin gözüne sokan ilgi dilencilerinden ziyade hayatını normal yaşayanlara karşı bir ön yargım yok.
 
Arkadaşlar bunlar zararsız şeyler isteyen istediği şeye bağlı olur doğuştan gelemezmiş doğuştanmış bu kimseyi ilgilendirmez. Eş cinsel vs olmak isteyen veya istemeyen biride eş cinsel olabilir. Bizim bakmamız gereken camiler tarikatlar bunların altından hep çocuk tecavüzcüleri şiddet ölüm gibi şeyler çıkabiliyor ki çıkıyor da. Her çocuk tecavüzünün altından bir tarikat kuran kursu veya imam hatip gibi saçma sapan yerlerin haberleri çıkıyor. Bunlarla ilgilenmeliyiz. Fuhuş suçu mesela serbest bırakılabilir binlerce kişi ise destekliyor ve bunlar olursa ülkedeki savaş nefret kargaşa bunlar azalabilir. Kısaca bunlara vaktinizi harcamayın. Hangi lgbt üyesi vs kendini korumak dışında bir suç işlemiş?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı