Eset Smart Security 7 - 18 Hediye Lisans

Geçmişte yaşadığım bir sorundan dolayı. Eset kullanıyordum sistemi yormaması için o zamanlar hatırlarsın belki ComboFix'in temizlediği virüsü Eset bir türlü temizleyemedi. Sonrasında da bir kez daha virüs bulaşmıştı ben görüyorum klasörlerin ne hale geldiğini ama Eset temiz uyarısı verip duruyordu. Yetersiz kaldığını fark ettim ve son çareyi KIS'de buldum. 2014 test sonuçlarını incelediğimde Bitdefender'da acayip yükseliş göstermiş ama denemedim yeni sürümünü tabi. Konu iyice sarpa sardı sanırım. Tercih meselesi diyelim. :)
 
Ben güveniyorum. Güncel olduktan sonra güvenlik açısından iyi olduğunu düşünüyorum.
 
Crackli veya keylistler tarafından verilen lisansları kullanıyorsanız, evet korumaz. Süper bir güvenlik yazılımı olmasa da normalin üstü kaliteye sahip bir yazılımdır.

Öncelikle bazı crackli yazılımlarında güncelleştirme kapalı olduğu için tam anlamıyla güvenlik sunmaz. Altını çizerek söylüyorum crack güncelleştirmeleri kapatıyor ise. Diğer durumda (Güncelleştirmeler açık) ise crackli ve sahte key ile aktifleştirilen Eset Anti-Virüs yazılımları aynı veritabanına sahiptir. Nasıl bu kanıya vardın anlamadım ama orijinal, deneme sürümü ve sahte keyler ile aktifleştirilen Eset Anti-Virüs 3'üne de aynı veritabanını ve korumayı sunar. İsterseniz deneyip görebilirsiniz.
 
Oyun, yazılım, işletim sistemi; müzik, film DVD'leri... Her şeyin korsanını kullanabilirsiniz ama bilgisayarınızı koruyacak antivirüs yazılımının korsan olması tamamen mantık dışı. Koruma konusunda dünya çapında bu kadar isim yapmış bir programı kötülemek de aynı şekilde. İstisnasız her antivirüsün mutlaka bir açığı vardır ve yine istisnasız bütün antivirüslerden şikayetçi olanlar da vardır.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı