Eurosia veya İthalatçı Firma garantili PS4

bitirici98

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2015
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda PS4 almayı düşünüyorum. Fakat küçük bir araştırmadan sonra. Eurosıa garantili ve İthalatçı firma garantili olduğunu gördüm ve ithalatçı firma daha ucuz fakat bir sorun olduğunda eğer Eurosıa garantili olursa muhattabımız direk Sony oluyormuş. Diğer türlü ise ithalatçı firma oluyormuş benimde bütçem kısıtlı en fazla 1600 kadar çıkabiliyorum. İthalatçı firma alırsam bir sıkıntı çıkar mı? Yani 2 sene geçmeden bir sorun çıkarır mı ? Makine ilk sorum buydu ikinci sorum ise benim araştırıp uygun fiyatlı 3 model var
  1. Sony Playstation 4 500gb, Eurasia Garantili GittiGidiyor'da 169464969 Eurosıa garantili 1 Kol + Fıfa 15
Fakat ben 2 kollu almak istiyorum ve Fıfa 15 yerine farklı oyunlu almak istiyorum. Siz derseniz ki İthalatçı firma bir sorun olmaz benim kafamda şu 2'si var.
  1. Sony Ps4 500 Gb + 2.kol + Battlefield Hardline GittiGidiyor'da 177055279 İthalatçı Firma garantili 2 Kol + BFH
  2. 2. Sony Playstation 4 500+ 2.kol + Gta 5 + Ps4 Kulaklik + Hdmi Kablo 519 - n11.com İthalatçı Firma garantili 2 Kol + GTA V

Ben sizce hangisini almalıyım hangi site daha güvenilirdir ? N11 mi Gitti Gidiyor mu ? Benim BFH alasım var. GTA V zaten. Bilgisayarımda var ama derseniz ki N11 daha güvenlidir ordan alırım sıkıntı olmaz fakat araştırmalarıma göre N11 biraz sıkıntılıymış birsinin oyunu göndermemişler aynı bu şekilde almış. Daha 1-2 şikayet daha vardı böyle bir sıkıntı yaşar mıyım? Sizinde önerebileceğiniz varsa önerirseniz sevinirim. Lütfen bir yardımcı olun kafam çok karışık bu arada yazım yanlışım olduysa affola iyi Forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fark etmez nereden aldığın. N11'den baktığında da Kahraman konsol satıyor Gittigidiyor'da da Kahraman konsol satıyor. Bence bir sıkıntı olmaz. Sony Eurasia almasanda olur. Zaten çok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. PC değil ki yok işlemci yandı yok ekran kartını algılamadı falan.
 
Burasi Türkiye ithalatçı firma kesinlikle önermem :) örneğin git migrosa 1249 tl daha geçen gün baktım hadi dedin kendi kendine 250 tl kar ettim ama yanıldın, bunu sony garantisi önemli değil diyen arkadaşlarada söylüyorum,bu adam hiç oyun oynamıcakmı belki 1 yıl belki 2 yıl sonra hiçmi servise ihtiyaç duymayacak ? Bir oyun alsa genelde güzel bir oyun 150 tl ne oldu playstation size geldi 1400 tl ' ye 100 tl kar için sony eurosia garantisini çöpe atıyosanız birşey diyemem :) 3 yıl sonra adam ps4ü satmaya çalıştığında bi garantide migros - kahraman konsol vs göstermek var bide sony eurosia :) insanlar sony garantisi arar alırken.Unutmayın birşey alırken her açıdan düşünün,sağlıklı fikirler üretin,migros kahraman konsol vs gibi yerler ps4 sorun çıkarttığı zaman ve siz onlara gönderdiğiniz zaman emin olun perişanlık çekiceksiniz.
 
@Ezell
Ben SYD'den aldım hiçbir sıkıntısı yok. Siz 250 TL fazladan vermek isterseniz siz bilirsiniz. Burası Türkiye tamam. Sony Türkiye'de çalışanlar Alman mı :D Birde niye bu kadar yerin dibine soktunuz Kahraman Konsol'u. Oradan oyun alan arkadaşlarım var gayet memnunlar. Hatta PS4'ünü oradan alan arkadaşım var. Bir sıkıntı çıkmadı henüz 3-4 ay geçmesine rağmen. Arada GTA 5 bile oynuyoruz. Bir sıkıntı yok. Valla ben alırken Sony Eurasia diye fazladan 250 TL vermek için aramam. Bakarım garantisi var mı yok mu? Var olan garantilerden hangisi daha ucuz ona göre alırım. Öyle de yaptım zaten.
 
@Silinen üye ben 250 tl fazladan vermedim :) sen konsolu ucuz aldığını sandın ama sony garantisinden oldun ve aynı fiyata gelmiştir eminim 1400 - 1500 gibi bir rakkama :) hiçmi oyun almıcaksın gene alıcaksın benim kimseyi yerin dibinde soktuğum yok herkes işini yapıyor ama insanlara kesinlikle şöyle al kar edersin demek yanlış çünki aynı hesaba gelıyor ve aradaki sony ganrati kalitesinden oluyorlar bunuda en iyi bir gün servise ihtiyac duyduklarında anlıycaklar sony bir marka senin ps4 ün servise gittiği zaman içinden bir parça çalamaz kalitesiz malzeme kullanmaz dünya markası bir ismi kirletemez ama kahraman konsol bi bakmışın ps4 üne xp sistem yüklemiş(latife) :) şöylede bir şey var ; içinden çıkan batman oyununu 160 tl ye sattım sahibindenden :) 1340 tl + 2 yıl sony + istediğin oyun hediye gibi oldu bana :) Saygılarımla..
 
Biz oyun alıyoruz ama siz almıyor musunuz? Sony Eurasia garantili alanlara istediği 3 oyun bedava falan mı?

Birde dediğim gibi Sony çok mu iyi? Burada bir ton şikayeti var. 2 şikayet daha az duymak için 200 TL verirseniz siz bilirsiniz. Sony Eurasia Oyun Konsolu Hakkında Ürün Değişim ile İlgili Tüketici Şikâyetleri
Buda SYD: Syd.com.tr E-Ticaret ile İlgili Tüketici Şikâyetleri
Buda GND Bilişim: Gnd Bilişim Özel Servisler ve Satıcılar ile İlgili Tüketici Şikâyetleri
 
Bizi sizi yok hepimiz ps4 kullanıcısıyız :) ben 160 tl ye oyunu sattım 91 tl ye d&r'dan Pes 2015 Full versiyon aldım kalan 71 tl nin üstünede 30 40 tl koyup yeni oyun alırım 4 5 ay oynar sonra takasla başka oyun alırım :) bu kar değilde ney :) unutma para değil akıl kar ettirir her zaman.
Hayırlı Geceler :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı