Ev satışı için avukata vekalet vermek riskli mi?

segaha123

Decapat
Katılım
1 Ocak 2022
Mesajlar
150
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ev satışı için avukat aracılığıyla dava acıp evi satmak istiyoruz, o yüzden avukat vekaletname vb şeyler istedi avukata ev satışı için vekaletname vermek riskli bir iş mi? Ev satışını vb işleri hep avukat ilgilenecek, o yüzden noterden vekalet gerek demiş, o yüzden sorum şu, avukata vekalet vermek sıkıntı çıkarır mı ne yapmamız lazım?
 
Noter de bu telaşınızı dile getirin orada size zaten yardımcı olacaklar. Bu tür konularda detaylı şekilde açıkça belirtiliyor vekalet hazırlanırken. Yani öncelikle sorularınız varsa bir notere ücretsiz şekilde sorabilirsiniz. Daha sağlıklı ve doğru cevaplar alacaksınız.

Sorunuzun cevabına gelecek olursak, avukatlar vekalet almak zorundadır, vekalet verirken vekalet detaylarında avukatın yapabileceği şeylerin sınırları yazılır, bu vekaleti verirken notere avukatın neler üzerinde açıkça söz sahibi olması gerektiğini belirtirsiniz.

Özetle, notere gidin, yapmak istediğiniz işlemi anlatın ve ona göre vekalet verin, bu kadar basit ve kolay, korkmanıza gerek kalmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı