Fallout dizisi için hangi oyundan başlanmalı?

sentinel214

Decapat
Katılım
4 Mayıs 2022
Mesajlar
101
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fallout dizisini izlemek istiyorum. Ama izlerken Lore'u ve oyunu bilmediğim için ekrana boş boş bakmakta istemiyorum. Elimde oynayabileceğim 4 tane Fallout oyunu var;
Fallout tactics.
Fallout 3 GOTY.
Fallout 2
Fallout 1
Fallout New Vegas.
1. oyunu denedim fakat oyun mekanikleri çok eski olduğu için alışamadım. Türkçe yama olmayınca daha da zor oluyor.
 
Fallout serisine New Vegas'la başladım. Çok hoşuma gitti. Ondan sonra Fallout 4 başladım şu an 2. kez oynuyorum. Fallout 4 bittikten sonra Fallout 3 oynamayı düşünüyorum. İstersen çıkış tarihine göre oyna. Fallout serisi bağlantılı olmadığı için istediğin oyundan başlayabilirsin.
 
Önce New Vegas'ı oynamanı öneririm. Ardından 3. oyun ve sonra 4. Devamında online istersen 76'ya bakabilirsin. 1. ve 2. oyunlar şu an herkesin oynayabileceği kadar güncel oyunlar değil. Eski oyunlarla sorunu olmayan kişiler ancak oynayabilir.
 
Önce New Vegas'ı oynamanı öneririm. Ardından 3. oyun ve sonra 4. devamında Online istersen 76'ya bakabilirsin. 1. ve 2. oyunlar şu an herkesin oynayabileceği kadar güncel oyunlar değil. Eski oyunlarla sorunu olmayan kişiler ancak oynayabilir.

Hocam peki Fallout New Vegas DLC'leri oyuna ne katıyor? Ben Epic'ten aldığım için tüm DLC'ler var ama ne yapacağımı bilmiyorum.
 
New Vegas'ın DLC'leri oyuna çok şey katıyor. Yeni görevler yeni silah eklentileri vs. bir sürü şey. DLC'siz oynamanı önermem. Fakat DLC'lerin önerilen seviyeleri vardır. Öncelikle ana hikaye görevlerini tamamla. Ardından oyun zaten seni uyaracak ana hikayenin final görevine geldiğin zaman. O noktada durup sonra DLC görevlerini tamamlamaya başlarsın. Haritadaki her şeyi açıp DLC'leri bitirdikten sonra final görevine gidip bitirirsin. Çünkü ana hikaye finali oyunu tamamen bitiriyor ve devam edemiyorsun. Sadece öncesinden otomatik kayıt alır oradan geriye dönebiliyorsun. Oyunu tamamen bitirdiğin zaman yan görevler, DLC'ler ve ana hikaye görevleri boyunca yaptığın seçimlerin sonuçlarını da slayt gösterisi olarak sana izlettiriyor.
 
Ya şu mobil versiyonu bile oynasan evrenin mantığı hakkında bilgin olur. Ufak tefek göndermeler için oyuna gömülmeye gerek var mı bilemedim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama oyun oynayacaksan NV dizi dışı bile önerilir, keyifli kaliteli 10 numara 5 yıldız oyun. Birçoğuna göre serinin en iyisi.
 
Çıkış sırasına göre oyna. 1-2-Tactics aşırı eski onları es geçebilirsin. 3 ile başla, New Vegas dan devam edersin sonra. 3 Bethesda'nın kendi serisini başlamışken, New Vegas ise 1-2'yi yapan ekipten çıktı. 1-2 de ki pek çok şey de New Vegas da retconlandı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı