Steam False report sebebi nedir?


Dolandırıcılık veya başka herhangi bir ihlal nedeniyle yanlışlıkla veya hatalı bir şekilde şikâyet edildiğinize dair tüm iddialar aldatmacadır. Sizin hesabınızı yanlışlıkla şikâyet ettiğini belirten hiç kimsenin size verdiği talimatları uygulamayın.

Biri hesabınızı gerçekten hatalı bir şekilde şikâyet etse bile ve siz yasaklanacağınızdan endişeleniyorsanız, Steam'in bu hatalı şikâyetleri göz ardı ettiğini bilmenizi isteriz.

Valve çalışanları hesabınızla ilgili olarak sizinle asla Steam sohbeti veya Discord gibi bir sohbet sistemi üzerinden iletişime geçmez. Bir Steam Destek temsilcisiyle hesabınız hakkında konuşabilmenizin tek yolu Steam Destek yardım sitesini kullanmaktır. Bir sorunu çözmek için bir Valve ya da Steam çalışanıyla doğrudan iletişime geçmenizi gerektirecek hiçbir durum yoktur.
 
Asıl anlamadığım şey hesapta zaten bir şey yok neden benim hesabı istiyolar :D

Adamı steam desteğe bildirmeye gerek var mı? Engelleyip mesajları silse bile hepsinin ss ini aldım
 
Discord'dan bir tane arkadaş bana ulaştı ve bana benim Steam hesabımla aynı isme sahip olan bir kullanıcının ondan 500 dolarlık bir alışveriş yaptığını ama hesabına parasının gelmediğini söyledi. Sonra da bana aşağıdaki 1. fotoğrafı attı ve bana bu kişinin ben olup olmadığını sordu. Benim o kişiyle alakam olmadığını söyledim ve aşağıdaki 2. fotoğrafı adama gönderdim. Daha sonrasında arkadaş bana sana ulaşmadan önce arkadaşlarımla seni o kişi sanıp report ettik ve Steam talebimizi onayladı ve gerçekten üzgünüz talebinizi geri çekmek için Steam'ın destem mailine ([email protected]) başvurduk ve sizde başvurun ve olayı açıklayın dedi. Şu an bunu sormak istiyorum. Buradaki Gmail hiç içime sinmedi Steam destekle çok alakam olmadığından anlayamadım çok Gmail gerçek mi ve şu anda bu durum yüzünden false ban yiyebilir miyim?

Eki Görüntüle 2194580
Discord profilinden Steam hesabının bağlantını kaldırırsan böyle mesajlar kesilir. Steam hesabını Discord profilinden bulup sahte ekran görüntüsü hazırlayarak dolandırmaya çalışıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı