Fen lisesi vs özel lise

ben suanda fen lisesinde okumaktayim ve ozel okul gecmisimde var. Eger gercekten okumak bilgi almak istiyorsan fen lisesi daha iyi secim olur(ortalamanin ustu bir fen lisesi). ozel okullar icin genel bir sey diyemem cok cesitlilik var ama biraz rahat bir yer ve bence egitim acisinda fen lisesine bir cok ozel okul yaklasamaz ama dedigim gibi cok iyi ozel okullarda var.

Benim şehirimde fen liseleri 490'dan başlıyor hangi şehirdesiniz?
knk 490 aliyorsan istanbul felan git bir de o puana kabatas felan yaz yurt disi cik
 
Yani hedef yüksek benim puanım LGS 450 fen lisesine yetiyor Anadolu'ya bütün liselere yetiyor devlet okulunda okumak beni korkutuyor açıkçası.

Kendim fen lisesine geldiğim için çok pişmanım. Belki benim okul kötüdür ama diğer okullarında çok farkı olduğunu düşünmüyorum. Nedeni şu ki özelde ki gibi devamsızlıktır, sınavlardır çok zorlamıyorlar. Fen lisesini kazandıysan muhtemelen kendi kendine ders çalışabiliyorsundur. Özele gidersen kendin halledebilirsin en olmadı. Öğretmen farkı çok etkileyeceğini düşünmüyorum fen lisesi öğrencisini. Sen yine de soru götürüp sonuna kadar faydalanmayı unutma ama. Benim şimdi aklım olsa hiç fen lisesi yazmazdım. OBP sağ olsun yerlerde benim. 10k sıralamada 2-3 k beni geri atacak.
 
Benim şehirimde fen liseleri 490'dan başlıyor hangi şehirdesiniz?

Ben Marmara bölgesi Bilecik şehrindeyim.

Senin simdi ilerideki hedefin ne okumak mi ticaret mi? Hangi alanda ilerlicen.

ODTÜ bilgisayar mühendisliği işte hedef.

Ben Marmara bölgesi bilecik şehrindeyim.

ODTÜ bilgisayar mühendisliği işte hedef.

Ya ama benim sayısalım kötü bir tek fizik iyi.
 

Geri
Yukarı