Fenerbahçe Konferans Ligi'nden elendi

1 Aydır "Galatasaray'ın Avrupa maçı hangi kanalda?" diyen Fenerlilere ilk ciddi rakipte elenme şoku.

İşin kötüsü ciddi rakip bile değildi. Bizim kadromuzun teknik kapasitesini göz önünde bulundurduğumuzda rahat, çerezlik bir tur olmalıydı.
Aynısını Prag için de söylerim. O Galatasaray yenebilirdi o Prag'ı. Kısmet olmadı. Hayırlısı.
 
Sparta prag olympiakostan daha iyi bir takım değil. Konuşmak için konuşuyorsun düzgün bir argümanın yok.
Ahahahahah Sparta Prag'a kötü takım diyen futbolu tiktoktan takip ediyordur. Son 10 yılda 6 kez Avrupa liginde oynayan takımın tecrübesi senden çoktur mantıken. Ayrıca Galatasaray Prag'ı yense Liverpool ile Fenerbahçe olympiakos'u yense Aston Villa ile karşılaşacaktı. Aradaki statü farkı bile ne kadar rezil bir durumda olduğunuzu gösterir.
 
Sağlık olsun. Herkes stresliydi özellikle oyuncular. Olympiakos çok rahat gözüktü gözüme sanki kaybetselerde kazansalarda umurlarında değilmiş gibiydiler ama Fenerbahçe iliklerine kadar gergindi, benim üzüldüğüm Yunanlılar ikinci defa İstanbul'da kazandı ve önceki maçta biri kendi şehrimizde kazanmak güzel oldu diye paylaşım yapmıştı. En çok bu koyuyor ve Galatasaray olsa yine üzülürdüm.
 
Ahahahahah sparta Prag'a kötü takım diyen futbolu TikTok'tan takip ediyordur. Son 10 yılda 6 kez Avrupa liginde oynayan takımın tecrübesi senden çoktur mantıken. Ayrıca Galatasaray Prag'ı yense liverpool ile Fenerbahçe Olympiakos'u yense aston villa ile karşılaşacaktı. Aradaki statü farkı bile ne kadar rezil bir durumda olduğunuzu gösterir.

Israrla demediğim şeyleri demişim gibi algılamaya devam ediyorsun. Olympiakosa ciddi bir rakip değil dedin. Bende prag sizin için ciddi rakip değil dedim. Hala ısrarla praga kötü takım dediğimi falan söylüyorsun. İlginç.
 
Fenerbahçe elenmeseydi aston villa vardı karşısında ki düşünün adamlar Arsenal'i yenmiş 2-0 şampiyonluğa oynayan Arsenal'i Fener'e 5-6 atardı %79 ihtimalle ama bundan bağımsız maç tamamen İsmail kartala yazar fred yerine zajc sokmak nedir ya da İsmail yerine bonucci sokmak nedir zaten penaltıyı da oyuna aldığı bonucci kaçırdı benden demesi fener her kupayı verdi süper ligide yakında verir klasik fener o sene bu sene vaatleri hiç bitmiyor yalnız olimpiakosun kalecisini tebrik etmek lazım adam penaltıların çoğunu çıkardı mükemmeldi bugün.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sparta Prag'a kötü rakip diyen futboldan anlamıyordur. Kadro değeri ile futbol yorumu yapıyorsun. Eleme maçları dahil oynadığın en güçlü rakip Olympiakos.

Bir onceki tur eledigimiz USG, Prag'dan iyi takim. Bir sonraki tur eslesecegimiz dedigin Liverpool'u da yenmisti ustelik. Avrupa macindan elenen takimla dalga gecmek ne kadar normalse Avrupa maci olan takimin Avrupa maci olmayan takimla dalga gecmesi de o kadar normal.
 
Bugün olan Fenerbahçe - Olympiakos maçında maalesef ülke takımımız penaltılarda elendi.
İsmail Kartal'ın suçu. Neden Fred, İrfan Can gibi kaliteli futbolcular yerine Krunic ve Zajc gibi futbolcular alırsan olacağı bu. Benim görüşümce bu adamdan teknik direktör olmaz. Yazık oldu.
 

Geri
Yukarı