FIFA 18'e Bu Kadar Para Verir misiniz?

Ben korsanı karşı olduğum için kullanmıyorum, yoksa virüs korkusu falan yok düzgün torrent tracker'lardan indirirseniz birşey olmaz.
 
Açıkcası oyunu almadan önce içim de bi kararsızlık vardı acaba 1-2 saat oynıyıp sıkılırım bidaha girmem mi diye oyunu indireli 2 gün oldu 30 saat oynama oldu oyuna girdigim de zaman nasıl geçiyo anlamıyorum fut modunu oynuyorum kadro kurma mac yapma turnuvaya girme açık arttırmayla oyuncu alma transferler gerçekten parasını sonuna kadar hak eden bir oyun ama bizim insanımızın herşeyi çok ucuza almak istemesi yada bedavaya getirmeye calismasi korsan oyun gibi öyle insanlara herşey çok pahalı gelir.
 
...gerçekten parasını sonuna kadar hak eden bir oyun ama bizim insanımızın her şeyi çok ucuza almak istemesi yada bedavaya getirmeye çalışması korsan oyun gibi öyle insanlara her şey çok pahalı gelir.
Bizim insanımız her şeyi ucuza almak istemiyor tam tersi her şey değerinin 4-5 katına satılıyor. Almanya'da asgari ücret takribi 1500€ FIFA 18 Standart Edition 60€, Türkiye'de asgari ücret 1400 TL FIFA 18 kutulu fiyatı 330 TL. Arada 5 kattan fazla fark var. Rakam olarak aynı miktarda para kazanıyorken alım gücü arasındaki fark aşikar. Yurt dışında fiyatlar çok daha cazipken birçoğu o para verilmez deyip korsan kullanmaya devam ediyor. FIFA 18'in 17'den neredeyse hiç farkı yok biraz makyajlayıp aynı oyunu fiyatını da arttırarak yeniden satıyorlar bizde yüzlerce lira verip yeniden alıyoruz ve öve öve bitiremiyoruz.
 
Kardeş hemen hemen asgari ücretin 4 te biri malesef 50 lira yapsalar herkes alsa.

Ronaldo Edition sadece Ronaldo olduğu için değil, Ultimate Team'de de çok büyük artılar verdiği için o kadar pahalı. Ayrıca FIFA 18 her yönüyle verilen parayı hak edecek bir oyun olmuş bana sorarsan.
Senin para sorunun yok galiba adamım
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı