Firefox video oynatınca tarayıcı donuyor

NOSxOS

Picopat
Katılım
31 Mart 2024
Mesajlar
60
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an kullanmayı en çok istediğim tarayıcı Firefox olabilir. Ancak yoruldum. Firefox yüklüyorum Instagram giriyorum videolarda yaşadığım sıkıntılardan ayarları kurcalıyorum çözülmeyince siliyorum. Sorunum şu:
Ben mesela Google Chrome ile Instagram'a girip video izlerken sorun yok. Firefox'ta sadece yazı olan web sitelerinde gezinirken de sorun yok ama video açmaya gelince bir anda tarayıcı donmaya başlıyor. Özellikle kaydırırken çok kasıyor. Video bazen donup kalıyor sadece ses oynatıyor. Arada bir YouTube kullanırken de başıma gelmişti ama Instagram üzerinde çok daha fazla görünüyor. Ekran kartımla falan alakası yok gördüğünüz üzere donanımsal bir sorun değil. Donanım hızlandırmasını açık ve kapalı denedim ikisinde de sıkıntı oluyor. İndirmem gereken bir uzantı mı var? Yani altyapıları farklı olduğu için sanırsam bu sorun sadece Firefox'ta var. Chromium tabanlı hiçbir tarayıcıda sorun yok.
 
Ayarlarda performans sekmesinde önerilen performans ayarları ve donanım ivmelendirmesinin tiklerini kaldırın bir de öyle deneyin. Eğer geçmezse Firefox da ki tüm eklentileri kaldırıp bir de öyle deneyin.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı