FM 2023'te transfer bütçesi harcanmazsa ne olur?

Valeria

Decapat
Katılım
21 Temmuz 2021
Mesajlar
312
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamlar. FM 2023'te kadroyu kurduktan sonra Mali durum bölümünde bir miktar transfer bütçesi kalıyor. Onu sezon biterken harcamazsak bir faydası oluyor mu? Diğer seneye aktarılıyor mu ya da kasada para bıraktığımız için yönetimin hoşuna gidiyor mu olumlu bir yanı oluyor mu?
Birkaç daha sorum olacak. Bazı oyuncuları kiralık veya satılık olarak gönderemiyorum. Teklif gelmiyor bunlara yapılabilecek bir şey var mı?
Yönetimin görüşü a olmasına rağmen peş peşe galibiyetlerden sonra antrenör maaşlarının artırılmasını talep ediyorum. Ancak çoğunlukla bu isteklerimi kabul etmiyorlar. Örneğin fizyoterapist maaşları çok düşük. Fizyoterapist bulamıyorum. Maaşlar artırılsın diye talep ediyorum ama yönetim kabul etmiyor. Yeterli seviyede zaten diyor. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1) Mali durum harcamazsan aktarılıyor mu bilmiyorum ama kulüp ekonomisi daha iyi oluyor.
2) Bazı oyuncular zor gönderiliyor kulüplere önerin ihtiyaç yok yapın satacağınız fiyatı düşürün hatta maaş ödemeyi kabul edin eğer yine gitmezlerse u19'a gönderip zorla diğer transfer dönemi mutsuz şekilde gönderin veya serbest bırakın.
3) Bazı kulüplerde borç sıkıntıysa veya para sıkıntısı varsa başkanlar normal görüyor bu durumu ve maaş artımına veya sayı artımına izin vermiyor. İlerleyen süreçte verirler.
 

Geri
Yukarı