Funtouch OS ekranı döndürme tuşu yok

Kerem_KK

Centipat
Katılım
21 Nisan 2023
Mesajlar
154
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Önceki cihazımda otomatik ekran döndürme tuşu kapalı olduğu zaman sol altta döndürmek için tuş çıkıyordu. Yeni cihaza geçtim ama maalesef böyle bir özellik yok internetten film izlerken ekranı yan yapıp birdeha dönmemesı için geliştirici ayarlarından sensörleri kapatıyorum. Ama bunu daha pratik bir yolu vardır kesin veya funtouch OS bu kadar kötümü cidden alalı 1 yıl olmadı pişman oldum cidden Realme'yi 3 sene gayet memnun kullanmıştım.
 
Telefonun modeli ve sürümü nedir? Normalde android 10 ile gelmiş olması lazım.
Gezinti çubuğu açık mı? Bazı yabancı sitelerde açık değilse düğmenin gelmeyeceği söyleniyor.
 
Telefonun modeli ve sürümü nedir? Normalde Android 10 ile gelmiş olması lazım.
Gezinti çubuğu açık mı? Bazı yabancı sitelerde açık değilse düğmenin gelmeyeceği söyleniyor.

Mesajı yeni gördüm telefon yeni andiroid 13 14 bile alacak büyük ihtimal ama bu kadar basit bir özellik bile yok.
 
Vivo v30 5g aldim 512gb depolama 12gb ram fontouch os 14. Ve android 14 ile geldi ve maaaalesef hala basit bir tuşu yine koymamışlar 30000 lira verip aldığım cihazı +2 yıl da sigorta yaptırmıştım sırf bu sorun bildigin yazilim kaynakli ve ana surum olarak kac surumdur duzeltilmedigi icin cihazimi bedavaya abime verdim ve honor magic 6 pro 12ram 512gb hafizali cihaza geciyorum telefonu alali 1 hafta oldu . Otomatik dondurme kapali oldugu zaman samsung oppo xiaomi realme vs vs neredeyse tum cihazlarda bulunan alttaki bolume dondurme butonu gelen kucuk bir döndürme butonu bunda yok daha once vivo y33s vardi ondada ayni problem vardi ve hala devam ediyor sorun duzelene kadar hic kimseye vivo tavsiye etmiyorum . İnanmayan olursa fatura fotosunun blurlu olarak paylasabilirim . Şuan vivo v30 5g den yaziyorum . Harici bir dondurme butonu ekleyincede arayuz uyumsuzlugu oluyor mesela youtubede tam ekran tusuna basinca tam ekrana gecmiyor bu nedenle . Tam ekrandan cikmak icin yine tam ekrana basinca cikmiyor. O dondurme butonuyla cikiyorum sonradan kurdugum butonla yani . Lütfen artık bir care bulun ben sattim kurtuldum ama evde 2 cihaz var vivo olarak y33s ve vivo v30 duzeltilirse evdeliler basimin etini yemez heralde
 
Harici uygulama olmadan geliştirici seçeneklerinden sensorler kapalı kısayolunu aktif et. Otomatik döndürmeyi açıp istediğin konuma getir sonra sensorleri kapat. Ekran sabit kalıyor fakat yanında ışık seviyesi pusula gibi sensorlerden ferakat ediyorsun. Google'dan film izlerken öyle yapıyorum en rahatı o.
 

Geri
Yukarı