G300 Mermi Sekmemesi İçin Makro Ayarı

itsAtaken

Kilopat
Katılım
21 Şubat 2014
Mesajlar
917
Arkadaşlar bugün G300 aldım Vatan'da gezerken. Hiç aklıma gelmezdi Gamer Mouse alacağım ama bir deneyeyim dedim, hem ucuz yollu :) Neyse ben Battlefield 3 için profil oluşturdum, aynı profilde DayZ falan da var. Tuş aktarmalarım gayet güzel çalışıyor. Battlefield 3 makro yaptım fakat sanırım beceremedim. Yaklaşık 3-4 video izledim bununla ilgili yabancı filan ama yok, bendeki olmuyor.

Bildiğimiz gibi mouse yukarı-aşağı arasına gecikme süresi ekliyoruz. Ben bunu 00.2-3-4-5 yaptım hepsinde aynı oldu. Yaklaşık 25 tane yaptım bunlardan fakat sorunum şu;

Normal ateş ettiğimde daha düzenli ateş ediyor, makro tuşuyla ateş ettiğimde hem eskisinden fazla sekiyor (hızlı atıyor mu bilmiyorum ama) hem de 3-4 mermi arasında patlama sesleri geliyor. Silah sesi gibi değil yani :D Ateş ederken arada patır putur sesler geliyor silahtan. Sanırım arasında bekleme süresi oluyor. Bunun için gecikme süreleriyle bayağı oynadım ama nafile.

Arkadaşlar lütfen bu soruna bir çözüm bulun. Yani benim için sekmese olur. Ha sekecekse, eskisi gibi seksin ama hızlı atsın bari. Bundan başka bir şey önemli değil. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şunu ekliyeyim, biraz daha deneme-yanılma yaptım ve 40 Mermilik şajorde yaklaşık 15 taneyi yukarı doğru sektiriyor fakat bir yerde kalıyor ve hiç sekmemeye başlıyor. Sesi filan değişmiyor. Şarjorun yarısını dağıtıyor yani normal yarıdan sonra devreye giriyor gibi.
Şimdi buna çözüm olarak 20 tane geciktirme koymuştum, ortaya kadar 0.004 saniye, ortadan sonra kalanları 0.003 saniye yaptım fakat yine çözüme ulaşamadım.
Hala yarısı dağılıyor kendim kontrol ediyorum yarıdan sonra düz atıyor. Arkadaşlar bilmeseniz bile aklınıza geleni yazın, deneyeyim?
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalarınızı bu gibi yerlere yüklemeyin.
Google ve Yandex'in sunduğu servisleri kullanabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı