G31 M3-L v2 ve HD 4350

htorti

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2015
Mesajlar
30
Benim PC'nin ekran kartı yandı modeli ati HD 4350.
Ana kartım modeli G31 m3-L v2 msi marka.
Bu ana karta uygun max. 250 tl lik ekran kartı lazım.ama kafama takılan 1 şey var.eski kart pce x16.
Gene aynısı mı olması lazım.veya sadece pce olması yeterli mi?

2.0-3.0-x16 gibi ibareler ne anlama geliyor bilemiyorum.
X16 ekran kartının takıldığı yuvanın uzunluğu galiba ama benim ana karta takılacak ekran kartı 2.0-2.1-3.0 hangisi olması lazım.
Özellikle recep bey sizden yardımlarınızı bekliyorum. Chipten beri yazılarınızı makalelerizi takip ediyorum. Donanım konusunda 1 kez daha size ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S.aleyküm. Kardeşim R7 250 işini görecektir. Eski sınıf kartlara yüksek model ekran kartı almak gereksiz bir harcamadır. İyi Forumlar.
 
Tesekurler yardim icin psu kac wat yeterli olur buna ? 300 watlik benim psu yeter mi acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağın yeterli. Ekstra bir güç kaynağı alman gerekmez ama her zaman +80 sertifikalı güç kaynaklarının da önemli olduğunu hatırlatayım. Bu arada güç kaynağının markası nedir?
 
Su an isteyim malum gece vardiyasi. Markasi aklimda degil. Eve gidince bakarim yazarim. R7 250 benim yanan karta gore ucak sayilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sınıf güzel bir kart g31 çipsetli kart için bundan yükseğini almak saçma. Ddr2 sistemlere fazla yatırım yapmamak lazım. Ddr3 e geçme imkanın varsa geç bile kaldın. Fark gerçekten aşırı anlamda var.
 
Pc degistirecemde. Kararsisim masa ustumu laptopmu alsam diye. Masa ustu yer sikintisi oluyor. Hanimla papaz oluyoz hep. Laptop alabilirimde. 1 yil daha idare etsin simdilik.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üstad laptop güzel fikirde oyun oynamıyorsan düşünmeden al. Ama oyun oynarım diyorsan Oyuncu laptoplarına verilen parayla yüksek performanslı masa üstü toplanıyor. İhtiyaca talebe göre bunlarıda değerlendir muhakkak.
 
Delta electronics switching
Output= peak 300w rated 250 w

R7 250 3.0 mis benim anakartin 3.0 destegi yok. Sikinti olur mu? Bide olmadigi icin tam verim alinir mi?

12v çıkışıda 14 A yeterlimi acaba sitesinde 400 w gerekli diyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı