Gainward RTX 4060 Python II alınır mı?

Hocam eskiden beri kullandığım bir marka olan Inno3d’nin 4060 modelini Amazon’dan aldım, sıcaklık değerleri 75-76 dereceleri gördü, normalde 3050 kullanıyordum, performansta inanılmaz bir yükseliş yaşadım ancak boştayken gpu dalgalanması oluyordu, kartı iade ettim, iade kabul edildiği gibi bu modeli alıcam. Normalde 4060ti alacaktım ancak bu fiyatı gördüğüm gibi Sinerjiden almaya karar verdim. 4060ti ve 4060 arasında 3.5-4k lık bir fiyat farkı yok, kartlar arasında %15-20 gibi bir fark var, en azından benim için o parayı hak etmiyor. Düşünmeden alabilirsiniz. 8gb vram sorun diyen arkadaşlara bakmayın, hedefiniz 1080p ise birkaç oyun hariç dlss ve frame generation sayesinde vram kullanımı düşüyor. Bunun yanında kart zaten muazzam bir şekilde az güç tüketiyor. Birde edit,render tarzı işleriniz varsa bu fiyata tadından yenmez. Zaten 4060 kas gücüne değil, teknolojisine güvenen bir kart. Rahat 2-3 senesi daha var. Ancak sonrasında 8gb vram kesinlikle yetmeyecektir.

Tekrardan selamlar hocam. Kart elime ulaştı, 2 gündür kullanıyorum. İade ettiğim inno3d kartın aksine bu kart asla 65 dereceyi geçmedi. Gerçekten şu anlık verdiğim fiyat üzerinden aşırı memnunum. Herhangi bir şey aklınıza takılırsa sorabilirsiniz.

Hocam eskiden beri kullandığım bir marka olan INNO3D'nin 4060 modelini Amazon'dan aldım, sıcaklık değerleri 75-76 dereceleri gördü, normalde 3050 kullanıyordum, performansta inanılmaz bir yükseliş yaşadım ancak boştayken GPU dalgalanması oluyordu, kartı iade ettim, iade kabul edildiği gibi bu modeli alacağım. Normalde 4060 Ti alacaktım ancak bu fiyatı gördüğüm gibi Sinerji'den almaya karar verdim. 4060 Ti ve 4060 arasında 3.5-4K'lık bir fiyat farkı yok, kartlar arasında %15-20 gibi bir fark var, en azından benim için o parayı hak etmiyor. Düşünmeden alabilirsiniz. 8 GB VRAM sorun diyen arkadaşlara bakmayın, hedefiniz 1080p ise birkaç oyun hariç DLSS ve Frame Generation sayesinde VRAM kullanımı düşüyor. Bunun yanında kart zaten muazzam bir şekilde az güç tüketiyor. Bir de edit, render tarzı işleriniz varsa bu fiyata tadından yenmez. Zaten 4060 kas gücüne değil, teknolojisine güvenen bir kart. Rahat 2-3 senesi daha var. Ancak sonrasında 8 GB VRAM kesinlikle yetmeyecektir.

Tekrardan selamlar hocam. Kart elime ulaştı, 2 gündür kullanıyorum. İade ettiğim INNO3D kartın aksine; Cyberpunk ultra+ray tracing ultra 75-90fps- Elden Ring ultra ayarlarda bu kart asla 65 dereceyi geçmedi. Gerçekten şu anlık verdiğim fiyat üzerinden aşırı memnunum. Herhangi bir şey aklınıza takılırsa sorabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı