Galaxy Note 8 değerlendirebilir misiniz?

Hallowman kardeş yeni üyeyim ve 7 inç tavsiye olarak konu açtım özele mesaj hakkım olmadığı için burdan sormak isterim. Hyundai modelini gerçekten tavsiye eder misiniz ? Şu an tablet alma aşamasındayım çok yerde çin malı tabletlerden uzak durun pili kısa sürede sıfırlar güncelleme alamazsınız gibi açıklayıcı mesaj atasanız bana çok memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hollowmen bende konuyu duyar duymaz geldim. Ben de ilk NT de görmütüm tablet alcaktım tam zamanında oldu. Mesela android oyunlarına biraz düşkün bir insanımdır. Bende galaxy w var, anroid 4.0 yapmıştım. Bi de 2ghz overclock ama oyunları beygir gücünde oynatmıyor ve zaten oynatmasınıda beklemiyorum :p Ama bu tabletten ümidim var tabletle ilgili bazı sorularım olacak:confused::

1. Kamerada outofocus var mı?
2. 2 GB ram in ne kadarı kullanılabilir?
3. Oyun performansı nasıl mesela asphalt 7 vs. gibi oyunlarda?
4. günlük kullanımı rahat mı?
5. Ekran kalitesi iyi mi?
6. Tabletten memnun musun?

- - - Güncellendi - - -

Kardeşim sonuna kadar haklısın file manager çok aldatıcı olabiliyor. Ben antutuyu çok önemsemem ama 2 çekirdekli olsa bu kadar yüksek alamazdı 10.000 filan alırdı ama 8 çekirdekli grafik işlemcisi bana biraz kuyruklu yalan gibi geliyor. Şarja gelince tablet ztn elinden 6-7 saat düşürmeden kurcalanacak bişi değildir. İşini halledersin bi köşeye koyar standby a alırsın 1 gün idare eder.
 
Samsung Galaxy Note 8 in 5105 modelinden sipariş verdim yalnız tel. özelliği kilitli olarak gelecek deniliyor. Bu durumda telefon özelliğini açtırmadan telefon hattı takıp internete bağlanabilirmiyim. Arama yapmak önemli değil zaten telefon olarak kullanmayı düşünmüyorum telefonda arama özelliği ve internete bağlanma hat üzerinden birbirinden bağımsız şeyler mi.
 
Siparişim Note 8 3G versiyonu geldi. Telefon özelliği kilitli geliyor. Kilitli olmasada zaten benim için önemi yok. 3G den hatla nete girebiliyorsunuz. Cihazla ilgili performans olarak kısaca diyebilirim ki incelenecek değil yaşanacak cihaz. Bundan önce Note 2 kullanmıştım bunun üzerine Note 2 performansını 8 inçte yaşamak gerçekten keyifli ve Note 2 den bazı yönlerden de üstün. Ama sakın bu cihazı alıp ta telefon olarak kullanmayı düşünmeyin yazık edersiniz. 50 tl yede telefon vazifesi yapacak cihaz bulmak mümkün.
 
Telefon özelliği için yüklenmesi gereken bir program varmış bazı forumlarda paylaşımlar ama bilmiyorum. Bu model 5105 modeli 3g olmayan galaxy note 5110 modeli.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı