Galaxy S4 Geç Sarj Olma

Geç veya erken kavramları biraz göreceli kavramlar. Süre belirtmeniz lazım ki bir fikir yürütmeye çalışalım. Kaç saat beklediniz de kaçtan kaça yükseldi mesela ?
 
45 dakikada %5 civarı bir artış oldu, daha önce android telefon kullanmamıştım pek de bir fikrim yok o yüzden şarj süresi konusunda tek bildiğim pil biraz büyük olduğundan 2 veya 4 saat aralığında şarj olması ama bu hızla o da çok zor.
 
Sarj olurken telefonu kullanmadınız değil mi ? Bir de Pil Kullanımı menüsünden bir fotoğraf da eklersek fena olmaz. Pili sömüren bir uygulama var mı görmüş oluruz.
 
Kardeşim sürekli oyun oynadı büyük ihtimalle o yüzden sanırım. Teşekkür ederim,iyi forumlar :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PC'de şarj etmeye çalıştığınız her elektronik alet daha uzun sürede şarj olur. Bunun nedeni ise tahminimce şu; şimdi güç kaynağına pc'yi bağlayınca pc bir direnç olarak davranır, her elektrikli alet gibi, birde bu dirence bir direnç daha bağlayınca ikinci direncin alabileceği akım azalır. Direk olarak güç kaynağına bağlanırsa daha iyi şekilde akımı alır.
Bir de dedikleri gibi orjinal ürün kullanmak her zaman önemli. Bunu S3 bir kızın cebinde patladığında görmüştük. Benim S4'üm 1 saatte %100 şarj olabiliyor sıfırdan.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı