Gamepad ile oyun oynamakta zorlanmak

786026

Yoctopat
Katılım
16 Mayıs 2024
Mesajlar
6
İyi geceler. Ben gamepad ile sadece FIFA ve pes oynayabiliyorum. Sekiro oynamayı denedim, çok zorlandım. Kolla oynamak daha zevkli ama çok zor. Bu konuda tavsiyeleri olan var mı?
 
Pratikten başka çözüm çok da yok. Elin alıştıkça daha fazla keyif almaya başlayacaksın. O yatar pozisyonda elinde gamepadle rahat rahat oynamak gibisi yok. Oynamaya çalış pes etme zaten sonra klavye almazsın eline hikayeli oyunlarda falan.
 
Kolla oynanacak oyun var, oynanmayacak oyun var. Kol zaten sadece pes, FIFA, yarış oyunları, dövüş oyunları ve platform oyunları oynatır anca. Ha Sekiro hiç oynamadım. Kolla oynanabilecek bir yapısı varsa zamanla alışırsın. Kolla oynamaya devam et diyebilirim.

Hocam neredeyse her oyun kola entegre çıkıyor ve hepsi rahat rahat oynanabiliyor. İş tamamen alışmada. Ben FPS oyunlarını da DualSense ile çok rahat oynuyorum. Kolla oynanacak oyun oynanmayacak oyun gözüyle bakmamak lazım. Geliştiriciler desteği koyuyorsa zaten oynanabiliyor demektir.
 
Kolla oynanacak oyun var, oynanmayacak oyun var. Kol zaten sadece PES, FIFA, yarış oyunları, dövüş oyunları ve platform oyunları oynatır anca. Ha Sekiro hiç oynamadım. Kolla oynanabilecek bir yapısı varsa zamanla alışırsın. Kolla oynamaya devam et diyebilirim.

Yok artık. Oyunların %90'ı gamepad'e tasarlanır sonra klavyeye entegre edilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı